Arama sonuçları: *

1. Araba

2 aydır geçmeyen sivilce için yardım

Arkadaşlar burnumda bi sivilce var yaklaşık 2 aydır geçmiyor 3 kez geçecek gibi oldu küçüldü soyulur gibi oldu ama sonra tekrar büyüdü daha önce benzerini yaşayanınız var mı? En sonunda doktora gidicem.
  2. Araba

msü sınavı nasıl geçti?

Sınav bittii nasıldı sınavınız?
  3. Araba

Beinsports özet sorunu

Bein sports Türkiye youtube kanalında süperlig özetleri bende gözükmüyordu normalde daha sonra vpnle aynı kanala girdim tüm süperlig özetleri var. Videoyu açıp vpnyi kapayınca ülkenizde bu içerik yayınlanmıyor gibi bir şey diyor. Türkiye'ye neden kapamış olabilirler?
  4. Araba

Futbolcular birbirleriyle neden takipleşmiyor?

Örnek olarak Galatasaraylı oyuncular beraber yıl veya yıllar geçiriyorlar. Unutulmayacak hatıralar yaşıyorlar ama çoğu birbiriyle takipleşmiyor . Belki de bir tek benim tuhafıma gitmiş olabilir. Mesela ndombele 2-3 kişiyle takiplesiyor
  5. Araba

GALATASARAY 2 - 2 KOPENHAG

Atamayana atarlar oldu 2. yarı tahminleriniz ne
  6. Araba

OBP hakkında yardım

85 diploma notu alan bir öğrenci ile 90 alan bir öğrencinin arasındaki fark ne kadardır kaç net fazla yapmam gerekir?
  7. Araba

6'lı masanın dağılması kime yaradı?

Bildiginiz gibi İyi parti masadan ayrıldı. İyi parti seçmenleri muhalafet bloğunda kalıp Akparti oylarını böler mi?
  8. Araba

Youtuber Harun Kılıç vefat etti.

Enkazda hayatını kaybetti bugün bulunmuş. Clash royale oynayanlar bilir. Çok iyi kalpli bir abimizdi baya üzüldüm. o7 https://www.youtube.com/@Harun-Kilic/videos kaynak
  9. Araba

İnstagram hesabım kendi kendine takip ediyor.

Sadece önerilenleri takip ediyor yani bot basan hesapları takip etmiyor. Hiç bir takipçi uygulaması falan kullanmadım ayda 1 kişi falan takip ediyor . Bir bakıyorum biri bana takip isteği atmış ama ben onu zaten takip ediyormuşum kendim etmediğim halde. Anlamadım bilgisi olan var mı?
  10. Araba

valorant hesabım ne kadar eder?

Yağmacı vandal. Ejder vandal Asil karambit Yağmacı sherif Fatih marshal Radyant krizi phantom ne kadar eder hesap
  11. Araba

Sizce bu ayakkabı çakma mı?

Babama alıcaz ama yorumlarda baya çakma diyen olmuş ama satıcı Amazon kararsız kaldım baya. https://www.amazon.com.tr/dp/B0B4TM2JKM?ref_=cm_sw_r_apann_dp_FM4QGGXBEPZG40M1DV5D kahverengi olan model
  12. Araba

18.57 tatbikatda ne olacak

bi kaç arkadaş elektrikler kesilecek dedi böyle bir şey var mı?
  13. Araba

Eylemsizlik konusunu anlamadım yardım

Önerebileceğiniz bir fizik kanalı var m bu konuyu izleyebileceğm ?
  14. Araba

Tişortteki bu leke nasïl geçer

makinede yıkanmasına rağmen geçmedi bu turuncu leke nasıl geçirebilirim.
  15. Araba

Spotify ne kadar internet harcar?

1 saat dinlesem ne kadar internet harcar?
  16. Araba

Temaslı değilim ama karantinaya alındım

Kardeşim ayrı oturuyor o pozitif çıktı bende karantinaya alındım napmam gerekiyor? Kimi aramam lazım?
  17. Araba

Spotify karşılıklı takipleşme

Takip eden arkadaşlar yazsın bende geri takip edeyim. https://open.spotify.com/user/31dikwkfhnu5wpd2om6snecw2amq?si=1g4jlmqSRiqyvRbna1kNyw&utm_source=copy-link
  18. Araba

The queens of gambit izlenir mi?

The queens of gambit izlenir mi?
  19. Araba

İstanbul kar tatili olur mu?

Bizim burda baya tuttu acaba tatil olur mu?
  20. Araba

Forumdakilerin Dc Sunucusu var mı?

Forumdaki üyelerin kendi arasında olduğu bir sunucu var mı varsa bende geleyim.
Top Bottom