Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Tyt sosyal kamp önerisi

Teşekkürler hocam ben muhtemelen benim hicamdaki hocadan gideceğim tarihte Ama bir şey merak ettim sosyal kalenin kitabı var mı sende varsa nasıl
  2. Ahmet Sevinç

Tyt sosyal kamp önerisi

@Rulep
  3. Ahmet Sevinç

Tyt sosyal kamp önerisi

Arkadaşlar selam tyt sosyalde kamp önerir misiniz her ders için ? B Apoteminin fasikülü var biliyorum ama ben okumaktan çok keyif alır mıyım bilmiyorum hangisinden gitmemi önerirsiniz
  4. Ahmet Sevinç

Elektrik mi Uçak mühendisliği mi?

Arkadaşlar selam bu 2 bölümden birini okumayı düşünüyorum yurt dışında . İş bulma olanakları çalışma koşulları vs. Gibi konularda hangisi daha avantajlı söylerseniz sevinirim Birde orada siber güvenlik mühendisliğide varmış onuda denkleme katarsanız sevinirim
  5. Ahmet Sevinç

En çok sevdiğiniz soslar nedir?

bolbol ranch , barbekü , acı sos mis gibi ketçap mayonezi ise berbat aslında acı sosuda o kadar güzel değil
  6. Ahmet Sevinç

🔥İndirim Ps Store'de Battlefield 5 19TL!

ps5 de çalışır mı
  7. Ahmet Sevinç

Witcher 3 sinema modunda kaldı

Arkadaşlar selam oyunda yanlışlıkla bir tuşa bastım ve minimap can bari vs. Her şey gitti gözükmüyor nasıl düzeltebilirim
  8. Ahmet Sevinç

Yarın yoklama alınır mı?

3 günün zararı olmaz , hatta velini yollayıp dilekçe ile özürlü yapabilirsin
  9. Ahmet Sevinç

Yarın yoklama alınır mı?

Dostum 9 değil miydin sen zaten gitme hayatin keyfini çıkar
  10. Ahmet Sevinç

Yardım Marvel Rivals çok kasıyor

Arkadaşlar selam oyunda aşırı fps Drop oluyor 120 fps den 0'a iniyor ve art arda oluyor özellikle çatışma sırasında . Low ayarlarda oynamama rağmen fps drop oluyor Kart 3060 ti , işlemci 5600 , 16 gb ram ve ssd'ye kurulu , driver güncel sizce çözümü nedir? ( ilk başta kasma vs. Yoktu ama son...
  11. Ahmet Sevinç

Los Angeles Yangınlarının Gerçek Durumu nedir

2028 yılı için şehrin "gelecek şehri" olma idealleri var . Bazı insanlar yangınların başlama nedenini ise buna bağlıyor : yıkık bir şehri inşa etmek daha kolay falan diye
  12. Ahmet Sevinç

Pazartesi (13 Ocak) Okul Yok Mu

gitsende ders işlenmez ki
  13. Ahmet Sevinç

The Last of Us™ Part II Remastered 1249 TL

az kalsın ucuzmuş diyecektim ya beklenti 2000 olunca
  14. Ahmet Sevinç

Matematik için sınav önerir misiniz?

arkadaşlar selam 12. sınıf 1. dönem 2. yazılı için sınav arıyoryum , orijinalin sınavı var ama başka güzel yayının bulamadım güzel bir yayınınkini atarsanız sevinirim
  15. Ahmet Sevinç

Köpeğime isim önerileri

Korhannn
  16. Ahmet Sevinç

Profesör Dr. Naci Görür Den İSTANBUL 7.5 DEPREM UYARISI🚨⚠️

Merhaba Türkiye de deprem konusunda bilinçsiz bir insan kalmamıştır artık yani yaptığın işin panikletmek dışında bir olayı yok , insanlara deseler deprem vergileri ile yatırımlar yapcaz kentsel dönüşüm için kaç kişi karşı çıkardı? Tabi onlada yol yaptılar . Hadi diyelim senin konuj çok...
  17. Ahmet Sevinç

LİVÂTA ve Eşcinsellik neden bu kadar yaygın günümüzde?

bence eğitimsizlikle alakası yok , o zaman orta çağda avrupada kol götürmesi lazımdı veya 150 yıl öncesi osmanlıda bence batı kültürünün oldukça etkisi var filmler , oyunlar cart curt bayağı etki gücüne sahipler ama ben sırf filmde izledi diyede eşcincel olanı görmedim bence bazı insanların bir...
  18. Ahmet Sevinç

Oyun önerir misiniz?

marvel rivals
  19. Ahmet Sevinç

Allaha inanıyor musunuz?

ben inanıyorum ama günümüz şartları benim ibadetlerimi gerçekleştirmemi engelliyor , vakit kalmıyor . Ama abdest , oruç gibi eylemleri yapıyorum elimden geldiğince ve inanıyorum diyipte sonra alkol alıp karıya gidenler gibi değilim
Top Bottom