Neler Yeni

Los Angeles Yangınlarının Gerçek Durumu nedir

Aquamen

80+ Bronze
Allah Gazze nin intikamını alıyor hikayeleri bahane
bu yorumu görünce koptum :ROFLMAO:
Ekran görüntüsü_11-1-2025_23298_www.yandex.com.tr.jpeg

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar internette ve özellikle instagramda çok fazla yapay zeka vasıtasıyla hazırlanmış yalan içerikler var. Bu Los Angeles yangınları ne kadar ciddi? Ne kadar maddi ya da can kayıbı var? Tüm Los Angeles yandı mı bilenler bilmiyenlerı aydınlatırsa hoş bir konu olabilir. Bazıları Allah Gazzenin intikamını alıyor diyor. Normalde yazları kalifornyada çok yangın olur ama hem kış mevsiminde hem de yerleşim yerinde bu yangınların olması bana biraz garip geldi. Los Angeles 13 milyon civarı nufus ve 1 Trilyon dolarlık gdp ile ABD'nin En büyük 2. Şehri.
bilgim dahildinde akdeniz iklimi görülüyor o bölgede .
otlar kuruyunca da yangın için uygun ortam oluşuyor.
Esen rüzgarlar da sıcak olunca körüklüyor.
Hatırladığım kadarı ile senelik oluyordu o bölgede

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar internette ve özellikle instagramda çok fazla yapay zeka vasıtasıyla hazırlanmış yalan içerikler var. Bu Los Angeles yangınları ne kadar ciddi? Ne kadar maddi ya da can kayıbı var? Tüm Los Angeles yandı mı bilenler bilmiyenlerı aydınlatırsa hoş bir konu olabilir. Bazıları Allah Gazzenin intikamını alıyor diyor. Normalde yazları kalifornyada çok yangın olur ama hem kış mevsiminde hem de yerleşim yerinde bu yangınların olması bana biraz garip geldi. Los Angeles 13 milyon civarı nufus ve 1 Trilyon dolarlık gdp ile ABD'nin En büyük 2. Şehri.
ABD'de bazı evler tahtadan da inşaat edildiği için normalden de hızlı etkisi artıyor yangının. Türkiye'de genelde beton evler görüyorum köyler hariç.
tabii ki Allah, masum insanlara ceza verecek hali de yok. Kötü insanlara cezasını verir. Allah ,ahirette zaten Gazzeye saldıran katillerin cezasını verecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hamka
darısı san franciscoya

eneskaya6

80+ Silver
Çok korkunc bir şekilde yanıyor ve resmen birileri bi şekilde yakıyor heryeri. Doğal bir yangın olduğunu asla dusunmuyorum cunku ya şimdiye kadar durduruldu ya da bu kadar yanamazdı. Abd de sadece iki kaldırım arasi en az 10 metre bir yangının öyle atlaya atlaya evleri ful yakması imkansız türkiyede ormanda acılan yangın yollari 4/5 metre siz düşünün.

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
bunlar hep uzaylıların işi reis

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
2028 yılı için şehrin "gelecek şehri" olma idealleri var . Bazı insanlar yangınların başlama nedenini ise buna bağlıyor : yıkık bir şehri inşa etmek daha kolay falan diye

Top Bottom