Daha geçen hafta 250 tlydi indirimlerde. Neden her şey görmezden geliniyor bu ülkede anlam veremiyorum ya. Caydırıcı ceza vermek bu kadar mı zor? Sürekli...
Geçen sefer yaptıklarıyla aynı fiyatlar değişen hiçbişi yok çoktandır takip ediyorum fiyatlarını bile ezberledim 2 katını yazıp indirimmiş gösteriyorlar...
Uzun zamandır amazonda fiyatlar hemen hemen aynı veya yakın. İndirim öncesi fiyatları şişirme. 3-5 legoda vardır varsa iyi indirim diye düşünüyorum. Detaylı...
Bu monitörü alan kişiler firmware güncellemesini mutlaka yapsın.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-odyssey-oled-g5-g50sf-yazilim-guncelleme.1213586/
Yazdım 21 temmuza kadar farkı iade edilecektir dedi. Bu değil aldığın legolarda da indirimler olmuş. Prime day yapıyorlar bitince daha da iniyor ürün...
Müşteri hizmetlerine bağlanıp soyledin mi? Genelde Amazon yarın teslim diye belirttiği ürünü 1 gün sonra getirir. Diğerleri ya farklı satıcı kargolar ya da...
Normal şartlarda fırsatçılık vs denirde şurada kimi bulduysa öpen firmalar oldukça bu tarz şeyleri yapıp alanlara da bir şey denilmez bence. Hızlı olup...
Üşengeçliğin yüzünden ürünü kaptırmışsın, geçmiş olsun. Kargo şehrine ulaştığı an şubeye gidip teslim almalıydın. Kanunen kargo sorumluluğu(Sahipliği)...
Dostum aşırı boş yapıyorsun o zaman. Konu zaten fırsatçılık yapması gelmişsin alıcıya suçun yikilmasina kızıyorum yazmissin kim bu adama ulan sen niye...
Güncelleme olsun ürünler sipariş verdiğim gibi gününde geldi eksiksiz hiçbir ürün eksik veya beklemeye alınmamış (aramada beklemede diyordu sipariş için...