Hocam deli misin nesin Allah aşkına cl46 ram bile alsan 20k ya yakın kârın var Allah bereket versin de geç git. Gaza geldim bu arada kârı azaltıp cl 32 ram...
O olabilir vakit varsa ancak aynı parçaları bu fiyata istediğin kadar indirim al dizemezsin :D. Anca Vatanın ramleri 4k'ya satması gibi bir kampanya gerekir...
evet, son 1 senedir yapay zeka yüzünden ram fiyatları fazla uçuk rakamlara çıktı. birileri buradan fena para kırıyor. ancak şöyle bir durum var. 5000 serisi...
Hocam zaten ramler 31k da asla ederi 31k değil. 20 bilemedin 23 falan. Hem aynı ram temeline sahip sadece 1x32 ve One-Die Dımm değil de Dımm olan bir ram...
Hocam bence alınabilirliği var. Ramleri çöp ancak sistemin fiyatı iyi. Cl46 harbiden çok kötü ama dediğim gibi alınabilir gibi duruyor.
Düzeltme: Gözün...
Farklı sistemde eklemisim bunda ram seçeneği yokmuş hocam. Full hali bu sistemin.
1785612794
Düzeltmeyi okudum kesinlikle katılıyorum sana hocam. Bu fiyata...
Alacağım sistem bu. Aklımda şimdilik ekran kartı 5070 olan ama 1 sene sonra 5080 veya bilmiyorum 6000 serisi öıkarsa ona yükseltilecek bir sistem arıyorum...
Komedi devam ediyor. Günlerce genel arıza diyen Türk Telekom bugün genel arıza yok sistmede bireysel arıza demeye başladı yetmez gibi çevrede dükkanlara vs...
Aski kablo koparmış. Taahhüt iptal bedelin 4600Tl Turknet geceyin dedim 5000 TL'ye kadar veriyormus. Ama komsumda Turknet var ve onda da internet yok aynı...