10 senelkk Vestel den geçeceğim ben de 😁😁 ekranimin ortasinda siyah bir çizgi cikinca vaktin dolduğunu anladım ben de bakmaya başladım. Deneyimlerimiz aynı...
Hocam oyun oynamıyorum ama ekran 144 HZ bence tatmin eder. Filmlerde falan inanılmaz gözüküyor bence. Ama benim görüşlerim sizi yanıltmasın ben 10 yıllık 55...
Anladım hocam teşekkürler. Max değeri yaziyor o zaman oraya. Biraz yanıltıcı oluyor benim gibi bilmeyip sadece okuyup alan için. 55 inç düşünüyorum ben de...
Hocam o iş şöyle 512 ye kadar yazıyordur. Yani 50 inçte farklı 55 inçte farklı 85 inçte farklıdır. Ben evimde 55 kullanıyorum çok memnunum siyahlarım gri de...
Amazonda 512 karartma bölgesi var diyor. 120 demissiniz.
512’ye Kadar Yerel Karartma Bölgesi: 500+ seviye yerel karartma bölgesiyle piksel seviyesinde ışık...
2 farklı gorus ılgınc. Almadan anlasılmıcak gıbı durum. Ama miniled tam oled deneyimi vermesede en yakın olan dıye bılıyorum. Acaba renk ayarlaında mı bir...
50 inç modelini aldım. Karartma bölgesi az olduğu için siyah performansı kötü. Film açtım üst ve alt siyah bantlar gri. Filmin zevkinin içine ediyor. İade...
https://www.donanimhaber.com/iffalcon-u85a-serisi-turkiye-de-satisa-cikti--204799
su haberi gordum ama hepsıburada da bulamadım. Bende mi gozukmuyor acaba
Servise kaliyorsa geçmiş olsun. Yarın panel elimizde kalır😁 iffalcon daha mantıklı bu piyasada. Bu fiyata daha iyisi yok gibi yakın fiyatta bile. Özellik...