Ya ben bu proje çalışır mı çalışmaz mı sorusunun en net cevabını buldum bak şimdi aklıma geldi, bu idealist arkadaşımız projesini hayata geçirince bize...
Özetle Senaryo Şöyle Gelişir:
Bir dolandırıcı sisteme sızar.
Kirli USDT'yi Pcaron'un sistemine aktarır.
Tether bu parayı takip eder ve Pcaron'un "KYC'siz"...
Estonyadan alacakmısda mısmısda ulan kenevir sirketim var devlet destekli olmasına ragmen devlet dairesinden lisans alırken zorlanıyorum sen kycsiz sistemle...
Kycsiz su alamıyoz birde kimin olduğu bilinmeyen ilanı mı satın alcaz 😁 diyelim bunu bi şekilde başardın. Daha kazancın olmadan borç batağına girersin...
Yav adamın hayalinde kimseye hesap vermeden vergi vermeden siteyi acıp yurumek var. Daha konusmaya hacet var mı. Alice bile boyle harika bir ütopyaya...
Ve senin tether hesap bloke eder takip edilemez falan dediğin sistem hayalinde kurduğun absürt bir sistem. Kyc olmayan bir sistemde tether aa evet senin...
Dostum hâlâ global cart curt diyorsun da Türkiye'de kanunen 2021 yılından beri kripto varlıklarla ödeme doğrudan veya dolaylı yasak. Ve kyc siz bir sistem...
Yanlış fiyat. Ya stok falandan dolayı 40 serisi uretilmiyo diye falandır. Yoksa imkansız 27 ye sattığım 4050 baktım 69.999 yaizyo. 63 e 1 ay önce 5070...