Farklı sistemde eklemisim bunda ram seçeneği yokmuş hocam. Full hali bu sistemin.
1785612794
Düzeltmeyi okudum kesinlikle katılıyorum sana hocam. Bu fiyata bu sistem çok iyi geldi bana. Danışmak istedim. Diğer mesajları da okudum. Diğer attığınız sistemleri de incelicem biraz. Ama şuan aklımda...
Alacağım sistem bu. Aklımda şimdilik ekran kartı 5070 olan ama 1 sene sonra 5080 veya bilmiyorum 6000 serisi öıkarsa ona yükseltilecek bir sistem arıyorum. 2.el düşünebilirim. S
zce bu benim fikrime uygun bir sistem mi? veya düşüncem mantıklı mı? 5080 hazır sistemi bütçemi şuanlık çok aşıyor...
Komedi devam ediyor. Günlerce genel arıza diyen Türk Telekom bugün genel arıza yok sistmede bireysel arıza demeye başladı yetmez gibi çevrede dükkanlara vs sordum sadece bizim apartmanda internet olmadığını öğrendim. Bunu dememe rağmen 20 Temmuzda açılan bireysel arıza kaydimin çözüme...
Aski kablo koparmış. Taahhüt iptal bedelin 4600Tl Turknet geceyin dedim 5000 TL'ye kadar veriyormus. Ama komsumda Turknet var ve onda da internet yok aynı şekilde güncelleme olarak yazdığım durum
Türk Telekom kusura bakmayın firmayı unutmuşum yazarken 🙏
1784635637
Türk Telekom hocam. İlk defa yaşadım yıllardır aboneyim böyle uzun kesinti
1784635667
Müşteri hizmetleri 90 gün internet gelmezse fesih hakkınız olur diyor. 4 gün geçti ve bir şey yapmıyorlar
4 gündür internetim yok evde ve sürekli ileriye atiyorlar. Dün genel arıza çözüldü bireysel arıza kaydı açalım dediler bugün tekrar genel arıza var diyorlar. 4 gün geçti ne ilerleme ne sorun çözümü var. Her aradigimda bir şey yapamayız vs diyorlar. Ne yapmam gerekiyor sizce? Taahhüt bitimine 6 ay...
Uzun zamandır amazonda fiyatlar hemen hemen aynı veya yakın. İndirim öncesi fiyatları şişirme. 3-5 legoda vardır varsa iyi indirim diye düşünüyorum. Detaylı bakmadım ama listemde olan legolar amazonda daha uyguna da geldi zamanında.
Yazdım 21 temmuza kadar farkı iade edilecektir dedi. Bu değil aldığın legolarda da indirimler olmuş. Prime day yapıyorlar bitince daha da iniyor ürün fiyatı. 1050 tl den sattığı f1 legoları şimdi 950 ye indirmisler 🤣 10 tane almıştım onlarda gelir inşallah
Müşteri hizmetlerine bağlanıp soyledin mi? Genelde Amazon yarın teslim diye belirttiği ürünü 1 gün sonra getirir. Diğerleri ya farklı satıcı kargolar ya da sana yakın depoda stok yoktur uzaktan çeker 1-2 gün sürer. Benim bildiğim yarın teslim ibaresi yoks üründe çok zor.
Normal şartlarda fırsatçılık vs denirde şurada kimi bulduysa öpen firmalar oldukça bu tarz şeyleri yapıp alanlara da bir şey denilmez bence. Hızlı olup kargoyu acelem var yurtdışına gitcem bahenesiyle direkt alsaydın bir şey yapamazlardi diye düşünüyorum. Bir ara Trendyol Azerbaycan olayı vardı...
Güncelleme olsun ürünler sipariş verdiğim gibi gününde geldi eksiksiz hiçbir ürün eksik veya beklemeye alınmamış (aramada beklemede diyordu sipariş için müşteri hizmetleri) akşamına yaklaşık 20 saat sonra sorunu bildirdikten hesabım açıldı hiçbir belge vs istenmedi. Başına gelen olursa ileride...
dün tek sipariş içerisinde 20 adet olacak şekilde yapışkanlı çivi almıştım aynı sırunu yaşadım amil göndermişlerdi şifre değiştirip bazı onaylar iki adımlı vs yapınca açıldı ancak ürün iptal maili gelmişti. tekrar aldım ürünü sorun olmadı
1782415626
tek endişem prime indirimler olan ve yarın...
hayır bir üründen bir adet aldım monitör. daha önce de oldu ve açılmıştıı ama bu sefer mail gelmedi. aradığımda da yazdığım gibi dediler. kendi adınıza kartınızı sanal kart kayıt edin sürekli farklı kartla alışveriş yapmak aynı ada sahip olmayan kart kullanınca sıstem otomatik banlıyor dediler...