ZodiacArs01 isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Yardım Klavye Şeçiminde Yardım Gerekli

https://www.hepsiburada.com/aula-l99-4-akilli-dokunmatik-ekranli-3-modlu-rgb-hot-swap-raindrop-switch-mekanik-kablosuz-oyuncu-klavyesi-turuncu-p-HBCV0000DSDRGL klavye hakkında bılgım yok ama gecen bunu gordum elımde guzel bır klavye olmasa dırekt alacaktım :D
  2. Z

❌İndirim Bitti! Iffalcon 55U95A 4K Ultra HD 55" MiniLED TV 40.999 TL

10 senelkk Vestel den geçeceğim ben de 😁😁 ekranimin ortasinda siyah bir çizgi cikinca vaktin dolduğunu anladım ben de bakmaya başladım. Deneyimlerimiz aynı olacaktır diye düşünüyorum o vakit.
  3. Z

Anladım hocam teşekkürler. Max değeri yaziyor o zaman oraya. Biraz yanıltıcı oluyor benim gibi bilmeyip sadece okuyup alan için. 55 inç düşünüyorum ben de iffalcon oled olmasada sizin kullandiginiz üründe siyahlar oyunlar ve filmlerde tatmin edici mi hocam?
  4. Z

Amazonda 512 karartma bölgesi var diyor. 120 demissiniz. 512’ye Kadar Yerel Karartma Bölgesi: 500+ seviye yerel karartma bölgesiyle piksel seviyesinde ışık kontrolü sağlar. Her karedeki detayları hassas biçimde yakalayarak size lüks ve etkileyici görüntüler sunar. Yanlış beyan mı bu? Konudaki...
  5. Z

2 farklı gorus ılgınc. Almadan anlasılmıcak gıbı durum. Ama miniled tam oled deneyimi vermesede en yakın olan dıye bılıyorum. Acaba renk ayarlaında mı bir sorun var. Gri olmaması lazım siyahlar. 1776884998 hem cok pahalı hem de sureklı ızlenen bir ekrna oldugu ıcın mınıled tv de daha mantıklı...
  6. Z

https://www.donanimhaber.com/iffalcon-u85a-serisi-turkiye-de-satisa-cikti--204799 su haberi gordum ama hepsıburada da bulamadım. Bende mi gozukmuyor acaba
  7. Z

Servise kaliyorsa geçmiş olsun. Yarın panel elimizde kalır😁 iffalcon daha mantıklı bu piyasada. Bu fiyata daha iyisi yok gibi yakın fiyatta bile. Özellik bakımından tabi ki.
  8. Z

Amazon Siparişimi İptal Etti.

Para cekiyor mu hocam iptal oluyor da.
  9. Z

Sistem güzel amacı güzel en azından ama musteri ben aldım beyanı evrdikten sonra hala iptal ediliyorsa ve aynı urun daha pahalı veya stok yok durumuna geliyorsa burada iyi niyet arayısım bıter. Ama kısı sıfre tel dogrulama vs vs yapmıstır musteri hizmetlerinde falan urunu ben aldım diye beyan...
  10. Z

Bunları yaşayanlar hep Amazon satıcı ürünleri. Bence stok güncelleme unutyorlar veya orada bir sorun var. Stokta olmayan ürüne indirim basıyo. Sen alıyorsun uygun diye. Bakiyolar stokta yok. Hata yapmışlar. Sistem iptali diye hesap banlatip sonra kolayca tekrar aciyorlar. Sende müşteri...
  11. Z

Galiba bir yapay zeka mı otomatik bir sistem mi birşeyi var. Hesapta şüpheli işlem olduğunu düşününce kitliyor. Ama sistem nasıl şüpheli oluyor onu anlamadım. 3 kere art arda sipariş vermek nasıl şüpheli pek kavrayamadim. Müşteri hizmetleri de 0 bilgili bu konuda. Sistem yapıyor doğrulayın...
  12. Z

Bu konuda müşteri hizmetleri 0 bilgi ya da bana gelenler öyleydi. Çünkü bana sistem atiyo otomatik bilgimiz yok falan diye gevelediler. Yardımcı da olmamışlardı sistem benim yaptığımı dogrulayinca verdiğim bilgilerle siparişim geldi. Sadece 3 ürün almıştım art arda. İlk ikisini çekmişti karttan...
  13. Z

Birkaç ay önce aynı şeyi yaşadım. Eğer hesabında art arda çekim işlemi falan yaptiysan yapiyolar. Girişte doğrula falan ekranı gelmişti hesabımı doğruladim istediği bilgileri girdim şifre telefona gelen kod vs. hesaba girince siparişlerim iptal edilmiş gözüküyordu. Müşteri hizmetlerine yazdım bu...
  14. Z

Peki aldık garanti 2 sene 3-5 ay sonra sorun oluştu yanma falan. Garanti kapsamina giriyor mu acaba
Geri