Ne tuhaf düşünce. Ben de fenerliyim sıfır umrumda. Sal bence. Abartma bu kadar. Etrafında da abartan varsa onları da sal. Ekmek parası için ugrasilam dönemde bu kadar lafaya takilacak bir şey değil. Fenerbahçe 10 kupa alsin şuan sana katkı sıfır. Bak koskoca bir sıfır. Futbolcu lise mezunu milyon...
yeter fazlasıyla. 512gb androıd var 100gb oldugunu gormedım hayatta. 128gb cok cok yeter. Ve bu konuda fanlık yapılmamalı. Android kullanıcı olarak fırsatım olsa suna gecerım iphone a
Oyunu yükledim her şey tamam gibi açıyorum hata veriyor. Shproto diye bir hata. Unreal ekranı geliyor. Çözümü var mı? YouTube olna birkaç video denedim yine de olmadı.
Maalesef türk telekom sorunu. Şaşırtmadı. Bizde de bölgede elektrik sorunu diyerek 3 gün internet vermediler. Eğer altyapıda bulunan kablolarda sorun olduysa veya calindiysa kablolar geçmiş olsun. Uzun süre bekletirler.
Hp laptop aldım ama windows kuramadım yardımcı olur musunuz? usb ye rufus ile win11 kurdum. flashı laptopa taktım ama boot optionsda nasıl flash sececegız?
bilmediğim için soruyorum saate sim kartı takılıyor mu? takılmıyorsa telefondan cagrı alamazsın. çağrı almak ıcın acık ve sınyal alan bır alet olması lazım elınde. kapalı bır telefondan cagrı alamazsın. extra telefon alıp ondan gelen cagrıyı 15 de gorebılırsın. veya box var. sım kartı takılan...
Bence farketmez. Birkaç videoda pro nün beklenildiği 4k 60fps olayını veremeyeceği falan konusuluyordu. Yanlış hatırlamıyorsam. Bu piyasada illa ps5 alacağım diyorsan ucuzunu alırdım ben. Zaten oyunlar aşırı pahalı. 4k 60fps de oynamayayim😁( zaten birkaç videoda oynatamaz falan diye duydum diye...
S10+ ile s9+ arasında fark yok ki. Ben öyle hatırlıyorum. S10+ tablet s9+ tabletin 2024 modeli. Hiçbir özelliği farklı değildi. Arada fiyat farkı vardır eminim. O fiyat farkına eminim değmez. Ben olsam s9+ alırım
anakarta işlem uygulanıyor. riski var. Ama iyi yapan kişide sorun olmaz. Telefonun anakartına işlem apılmış oluyor. Ben kendim yaptırmamıştım eski telefonuma. Server kayıt mı oyle bırsey vardı. format guncelleme vs yapınca gıdıyodu. suan durumlar nasıl bılmıyorum hıç