Kronik var ve bunu bilerek aldım ama ben yaşamadım. Fiyatı aldığım zaman çok uyguna gelmişti o şartlara göre. Şuana kadar dediğim gibi bir kere temizlik için gitti teknik servise. Al alma diyemem. Alırsın bela bir sorun çıkar veya mükemmel çıkar. Şans bu teknolojide.
Normal. Bazı bankalar iadeyi ay ay yapiyo. Qnb den iptal yapmıştım 12 ay taksitle aldığım ürünü. 12 ayda iade edip her ay limite yansitiyolar. Saçma bence am bazı bankalar bu şekilde
Aracı bulurum yurtdışından arkadaşlarla. Şey yapsa aldığı ürünü kargolasa benin adrese kişisel gönderim olduğu için bu limit olayı geçersiz mi olur? Çünkü aldıktan sonra Türkiye'ye gelmesi yazın falan anca olur. Olmadı yaza doğru sipariş veririm. Şu limit kadar saçma şey yok ya. Gelsin ürün...
Shein dan mont falan alcam kıyafet genel. Bir de çok güzel bir ayakkabı buldum. 85 euro. Onları almak istiyorum ama maalesef engel oluyo. Hatta şey düşündüm Gürcistan Azerbaycan falan gideyim kalacağım yere getirteyim bavula koyup alayım diye. Oralara da shein hzimet sağlamıyor gözüküyor.
Peki hocam ben Almanya'dan arkadaşın adrese verdirsem. Sonra o gelirken bana getirse bir sorun olmaz değil mi? Ama ordan kargolasa yine gümrüğe takılır galiba ürün.
Zor işBankası temelli o. Zaten papara gibi degil para cekim icin falan is bankasi hesabi acman lazim, o yuzden her musterisini kendi bunyesine aliyor. Oldu diyelim papara gibi paralarin iceride kalacagini sanmiyorum zaten nays ile illegal islsr yapilmasi ile banka hesabindan yapilmasi ayni sey...
Shine dan alışveriş yapacağım. İnternetten baktım her kişinin 5 adet hakkı varmış. Şimdi ben kendi hesabımdan ayrı ayrı 5 adet ürün alsam geçer mi? Ücret zaten uygulama fazla gelince uyariyo temu gibi. Sadece 5 ürün mü o fiyatta olması lazım yoksa ayrı ayrı limitten faydalanabilir miyim?