Arama sonuçları: *

1. Z

Sizce Kaça Satmaliyim ve Ne Almaliyim?

Kronik var ve bunu bilerek aldım ama ben yaşamadım. Fiyatı aldığım zaman çok uyguna gelmişti o şartlara göre. Şuana kadar dediğim gibi bir kere temizlik için gitti teknik servise. Al alma diyemem. Alırsın bela bir sorun çıkar veya mükemmel çıkar. Şans bu teknolojide.
  2. Z

Sizce Kaça Satmaliyim ve Ne Almaliyim?

HP Victus | Intel Core i5-13500H | 16 GB RAM | 1 TB SSD | NVIDIA GeForce RTX 4050 | 16, 1 inç 144 Hz FHD IPS | FreeDOS | Gaming Laptop | 7P6C8EA 2024 Ekim alınma amazondan direkt Amazon satıcısı. 3 ay önce teknik serviste macun ve genel temizlik yaptırdım faturası var o temizliğin. Cihazin...
  3. Z

Kredi Kartı İade Prosedürü Hakkında Yardım!

Normal. Bazı bankalar iadeyi ay ay yapiyo. Qnb den iptal yapmıştım 12 ay taksitle aldığım ürünü. 12 ayda iade edip her ay limite yansitiyolar. Saçma bence am bazı bankalar bu şekilde
  4. Z

Yurtdışı Alışveriş limiti Ne kadar?

Alışveriş ekranında %60 aliyor. Sorun çıkar mı?
  5. Z

Bir uygulama vs var mı hocam bunla ilgili? Mantıklı bu
  6. Z

Aracı bulurum yurtdışından arkadaşlarla. Şey yapsa aldığı ürünü kargolasa benin adrese kişisel gönderim olduğu için bu limit olayı geçersiz mi olur? Çünkü aldıktan sonra Türkiye'ye gelmesi yazın falan anca olur. Olmadı yaza doğru sipariş veririm. Şu limit kadar saçma şey yok ya. Gelsin ürün...
  7. Z

Shein dan mont falan alcam kıyafet genel. Bir de çok güzel bir ayakkabı buldum. 85 euro. Onları almak istiyorum ama maalesef engel oluyo. Hatta şey düşündüm Gürcistan Azerbaycan falan gideyim kalacağım yere getirteyim bavula koyup alayım diye. Oralara da shein hzimet sağlamıyor gözüküyor.
  8. Z

Hocam yapay zeka 27 Euro asılırsa bunlar olur diyor. Doğru mu? Yani 27 Euro geçerse kapıda vergisini ödeyip alabiliyor muyuz burada yazdığı gibi?
  9. Z

Peki hocam ben Almanya'dan arkadaşın adrese verdirsem. Sonra o gelirken bana getirse bir sorun olmaz değil mi? Ama ordan kargolasa yine gümrüğe takılır galiba ürün.
  10. Z

Cidden yasak mi?
  11. Z

Knk simdi bir mont 32 euro kuponla 21 euro oluyo gumrukten gecer mi bu? Kargo ve urun fiyati sadece vergisiz
  12. Z

Papara alternatifi öneri

Sipay da gitmedi mi? En son para falan cekilmiyordu galiba
  13. Z

🔴Papara’nın faaliyet izni iptal edildi!🔴 (Papara açıklama yaptı)

Zor işBankası temelli o. Zaten papara gibi degil para cekim icin falan is bankasi hesabi acman lazim, o yuzden her musterisini kendi bunyesine aliyor. Oldu diyelim papara gibi paralarin iceride kalacagini sanmiyorum zaten nays ile illegal islsr yapilmasi ile banka hesabindan yapilmasi ayni sey...
  14. Z

Teşekkür ederim. 2-3 parça deri mont beğendim ayrı ayrı alacağım. Sormak istedim son olaylardan sonra hiç almadim. Önceden aliyodum limit falan yoktu
  15. Z

Shine dan alışveriş yapacağım. İnternetten baktım her kişinin 5 adet hakkı varmış. Şimdi ben kendi hesabımdan ayrı ayrı 5 adet ürün alsam geçer mi? Ücret zaten uygulama fazla gelince uyariyo temu gibi. Sadece 5 ürün mü o fiyatta olması lazım yoksa ayrı ayrı limitten faydalanabilir miyim?
  16. Z

KKTC Sim Kartı Almak

Alırsın. Sorun olmuyo zaten turkcell Vodafone var burda da. Sadece fiyatları pahalı tarife falan. Kıbrıs'ta okuyorum ben. İlk geldiğimde havalimanında çıkışta satış noktaları var. Ordan alırsın.
  17. Z

Emlakçılık ve Alım-Satım hakkında Bilgi

Benim üstüme bir tarla imarlı gözüken köyde alan var. Yaklaşık 4 dönüm. Çevresine son yıllarda 10-15 tane ev yaptılar çevirdiler falan. Bende bu işe girmek istiyorum. Yani kendi alanımı çevirip bir tane tek katlı küçük bir ev yapmak istiyorum. Bunu yapabilir miyim? Araştırdım ve Tarla statüsünde...
  18. Z

Zorla Troy kart gönderdiler

Müşteri hizmetleriyle çizeceksin. Bana da teb troy gönderdi kartı alırken de belirtmedim aklımda yoktu böyle bir şey ama troy gelmiş. Aradım MasterCard gönderdiler.
  19. Z

2500 Tl bütçeye Kulaklık önerisi

Sadece müzik dinlemek için alacağım. Bütçemi belirttim. Bluetooth ve kulak üstü istiyorum. Aklımda 2 model var https://amzn.eu/d/gd7Tsys https://amzn.eu/d/1h1E4UA Önerilerinizi de bekliyorum.
  20. Z

GetMobil güvenilir mi?

Seviyeleri var galiba mükemmel durumda 256gb var. Aylık ödemesi de bana uyuyor. Yani yenilenmiş cihaz bilerek alıyorum ama kötüleyen çok çıkıyor. Ama şu durumda nakit dışında taksitli nasıl alınır Bilmiyorum başka türlü. İmei Tr kayıtlı oluyo değil mi cihazlar? 1754436459 Peki taksitli...
Geri