bu yorumu görünce koptumAllah Gazze nin intikamını alıyor hikayeleri bahane
bu yorumu görünce koptumAllah Gazze nin intikamını alıyor hikayeleri bahane
bilgim dahildinde akdeniz iklimi görülüyor o bölgede .Arkadaşlar internette ve özellikle instagramda çok fazla yapay zeka vasıtasıyla hazırlanmış yalan içerikler var. Bu Los Angeles yangınları ne kadar ciddi? Ne kadar maddi ya da can kayıbı var? Tüm Los Angeles yandı mı bilenler bilmiyenlerı aydınlatırsa hoş bir konu olabilir. Bazıları Allah Gazzenin intikamını alıyor diyor. Normalde yazları kalifornyada çok yangın olur ama hem kış mevsiminde hem de yerleşim yerinde bu yangınların olması bana biraz garip geldi. Los Angeles 13 milyon civarı nufus ve 1 Trilyon dolarlık gdp ile ABD'nin En büyük 2. Şehri.
ABD'de bazı evler tahtadan da inşaat edildiği için normalden de hızlı etkisi artıyor yangının. Türkiye'de genelde beton evler görüyorum köyler hariç.Arkadaşlar internette ve özellikle instagramda çok fazla yapay zeka vasıtasıyla hazırlanmış yalan içerikler var. Bu Los Angeles yangınları ne kadar ciddi? Ne kadar maddi ya da can kayıbı var? Tüm Los Angeles yandı mı bilenler bilmiyenlerı aydınlatırsa hoş bir konu olabilir. Bazıları Allah Gazzenin intikamını alıyor diyor. Normalde yazları kalifornyada çok yangın olur ama hem kış mevsiminde hem de yerleşim yerinde bu yangınların olması bana biraz garip geldi. Los Angeles 13 milyon civarı nufus ve 1 Trilyon dolarlık gdp ile ABD'nin En büyük 2. Şehri.
darısı san franciscoyaArkadaşlar internette ve özellikle instagramda çok fazla yapay zeka vasıtasıyla hazırlanmış yalan içerikler var. Bu Los Angeles yangınları ne kadar ciddi? Ne kadar maddi ya da can kayıbı var? Tüm Los Angeles yandı mı bilenler bilmiyenlerı aydınlatırsa hoş bir konu olabilir. Bazıları Allah Gazzenin intikamını alıyor diyor. Normalde yazları kalifornyada çok yangın olur ama hem kış mevsiminde hem de yerleşim yerinde bu yangınların olması bana biraz garip geldi. Los Angeles 13 milyon civarı nufus ve 1 Trilyon dolarlık gdp ile ABD'nin En büyük 2. Şehri.