Arama sonuçları: *

1. ıslatılan ahmak

Bu bağımlılıktan kurtulamıyorum

Hocam şu garajı nerden aldınız?
  2. ıslatılan ahmak

İş önerisine ihtiyacım var

Bunun üzerine düşünücem hocam çok teşekkür ederim.
  3. ıslatılan ahmak

Çalıştığım işten çıkma gibi bir düşünce yok şuan. Ama iş yapabilirsem ve güzel kazançlar elde edebilirsem kendi yaptığım işe odaklanırım sadece. Yatırım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Sosyal medya içerik aklımda var ama ne üretebilirim onu düşünmek lazım. Dediğiniz gibi emeğin hakkı...
  4. ıslatılan ahmak

Merhaba arkadaşlar. Şuan aktif olarak düzenli bir işim var. Ama ekstra olarak arkadaşımla bir iş yapmak istiyoruz. Bu fikir bizi ticaret yoluna sürüklüyor ama ne yapacağımıza karar veremedik ve mantıklı bir sonuca ulaşamadık. Bundan dolayı bu konu için öneriye ihtiyacımız var.
  5. ıslatılan ahmak

Futbol icin hangi burun maskesi iyidir

Çevrenizde medikalci varsa oralara bakmanızı öneririm hem görmüş olursunuz hem de daha iyi olabilir.
  6. ıslatılan ahmak

İngilizce Kursu Önerisi

Arkadaşlar ingilizce kursuna gitmek istiyorum. English Time düşünüyorum. English Time'a daha önce giden, tecrübesi veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  7. ıslatılan ahmak

HY320 Projeksiyon HDMI ile Görüntü Vermiyor

Arkadaşlar HY320 projeksiyon cihazı aldık. PS5 bağlayalım dedik HDMI takıyoruz PS5'te bağlantı sesi geliyor ama ekran gelmiyor. HDMI no signal yazıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  8. ıslatılan ahmak

Bedelli askerlik yapmali miyim?

50 100 biraz abartı olmuş. 1727247524 Ama ben gittiğimde çarşıları kitlemişlerdi çarşıya çıkılırsa gidebilir.
  9. ıslatılan ahmak

Burun ameliyatı ve estetiği

Hocam fiyat normal bence 4 ay önce bende o kadar verdim.
  10. ıslatılan ahmak

Amazon'a ulaşmak mümkün değil

En az 4-5 kere ulaştım bir sıkıntı yaşamadım.
  11. ıslatılan ahmak

Macbook M1 Air Adobe programları için işimi görür mü?

Arkadaşlar Adobe programları için aşağıdaki ürün işimi görür mü sizce? Kullandığım programlarıda ekliyorum Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe Premiere Pro Adobe After Effects Bazen ekstra olarak Vegas Pro vs...
  12. ıslatılan ahmak

3K Kablosuz Kulaklık Önerisi

Öneriniz var mı hocam?
  13. ıslatılan ahmak

G435lerle ilgili olumsuz yorumlarda çok var alınır mı?
  14. ıslatılan ahmak

m1 macbook air / intel macbook pro

0 m1 air tabii ki hocam. 1725886580 i7 olan 16gb rammiş dikkat etmedim ama m1 daha mantıklı geldi 0 olması da ekstra artı.
  15. ıslatılan ahmak

Arkadaşlar en fazla 3K'ya kadar kablosuz sesi ve mikrofonu güzel bir kulaklık önerir misiniz?
  16. ıslatılan ahmak

Macfit iptal ettirme ücreti ne kadar?

Genelde yıllık taahhüt veriliyor. Öyle olunca ay ay ödüyosun ama çıkmak istersen taahhüt olduğu için bir cayma bedeli istiyorlar. 1725862070 Muhtemelen kalan ay x aylık ücret isterler. Uygulamada görünebilir.
  17. ıslatılan ahmak

İnternetin tam hızını alamıyorum

Kablo ile hız testi yaptığınızda kaç alıyorsunuz?
  18. ıslatılan ahmak

Milleniocom Nasıldır

İnternet sitesinde yazan fiyat daha düşük oluyor. Sebebi yeni müşteriler için özel deniyor ama daha sonradan sizden de yüksek ücret alıyorlar. Bu tarz firmalar ayda 20 30 bazen 50 tl zam yapmaya başladı. Yeni ödediğim fatura bir önceki ayla tutmuyor nerdeyse.
  19. ıslatılan ahmak

Fotoğraf Dönüştürücü Önerisi

Hocam indirdim ama HEIC uzantılı dosyayı kabul etmiyor program.
Top Bottom