Neler Yeni

Amazon'a ulaşmak mümkün değil

krmusl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Uslu
Amazon müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum ama ne arama ne sohbet ikisine de ulaşamıyorum. E-posta atıyorum ama ona da cevap yok. Bu sorunun neden olduğunu bilen var mı bu arada hesap bilgileri tamamen bana ait doğrulanmış durumda.
Sohbette "sohbetle ilgili bir sorun oluştu" hatası alıyorum.
Aramada "üzgünüz, geri arama hizmetimiz şu anda mevcut değil" hatası alıyorum.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
Emir
Başka hesaptan denediniz mi?

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
ıslatılan ahmak
Amazon müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum ama ne arama ne sohbet ikisine de ulaşamıyorum. E-posta atıyorum ama ona da cevap yok. Bu sorunun neden olduğunu bilen var mı bu arada hesap bilgileri tamamen bana ait doğrulanmış durumda.
En az 4-5 kere ulaştım bir sıkıntı yaşamadım.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
Emir
Başka hesaptan deniyorum aramaya ulaşamıyorum ama sohbete ulaşabiliyorum. Maillere de cevap alabiliyorum.
Bende de bir süre arama kısmı kapalıydı şimdi denedim bağlıyorum dedi.Ek olarak canlı sohbette her zaman açık oluyordu istisnalar tabi ki olmuştur fakat %90 açıktı.

krmusl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Uslu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En az 4-5 kere ulaştım bir sıkıntı yaşamadım.
Bende de bir süre arama kısmı kapalıydı şimdi denedim bağlıyorum dedi.Ek olarak canlı sohbette her zaman açık oluyordu istisnalar tabi ki olmuştur fakat %90 açıktı.
nedenini bende anlamıyorum yaklaşık 3 haftadır böyle para iadem var, parayı iade etmediler hediye kartı olarak iade edecekler ulaşıp düzeltirmem lazım ama yok hesap postası telefonu da bana ait doğrulanmış hepsi anlamadım.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Son 2-3 gündür problem var. Bende dün aynı problemi yaşadım. Arama talep etmeyi deneyin. Birkaç kereden sonra olabiliyor. Olmazsa ertesi gün deneyin. Altyapı güncellemesi var yüksek ihtimal. Kademe kademe ilerliyor.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
Emir
Başka hesaptan canlı sohbet açıp bu durumu bildirdiniz mi?

krmusl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Uslu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son 2-3 gündür problem var. Bende dün aynı problemi yaşadım. Arama talep etmeyi deneyin. Birkaç kereden sonra olabiliyor. Olmazsa ertesi gün deneyin. Altyapı güncellemesi var yüksek ihtimal. Kademe kademe ilerliyor.
o kadar vakit olsa sorun değil ama para iadesini hediye kartı olarak yatırırlarsa tekrardan orjinal ödeme yöntemine iade yapmazlar o yüzden hemen ulaşmam lazım aslında...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka hesaptan canlı sohbet açıp bu durumu bildirdiniz mi?
evet evet bildirdim ama canlı sohbet çok müdahale edemiyor o da aramaya yönlendiriyor, sonrasında mail geliyor şuan sorunu çözemiyoruz canlı sohbetle devam edin gibisinden.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,993
İsim
Mehmet Aslan
soruları hep başka bir şey diye seçince müsteri temsilcisi ile sohbet et yazar. Temsilciye ulaştığı halde mi açılmıyor tam anlamadım ?

krmusl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Uslu
soruları hep başka bir şey diye seçince müsteri temsilcisi ile sohbet et yazar. Temsilciye ulaştığı halde mi açılmıyor tam anlamadım ?
yok hayır hiç bağlantı sağlayamadan bu hataları alıyorum. Sohbet et ve arama talep et butonlarına tıklıyorum ama bu hataları alıyorum.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,993
İsim
Mehmet Aslan
yok hayır hiç bağlantı sağlayamadan bu hataları alıyorum. Sohbet et ve arama talep et butonlarına tıklıyorum ama bu hataları alıyorum.
kampanya dönemi yoğun olabilir veya sistemlerinde arıza vardır. Ara ara tekrar deneyin.

krmusl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Uslu
kampanya dönemi yoğun olabilir veya sistemlerinde arıza vardır. Ara ara tekrar deneyin.
haklısınız ama dediğim gibi para iademi hediye kartı olarak yapacaklar geri dönüş olmaz bunda maalesef. Yine de teşekkür ederim.

Top Bottom