Arama sonuçları: *

1. S

WinDivert32.sys ve WinDivert64.sys dosyası bulunamadı, nasıl indireceğim?

Sence yapmadım mı :) Goodbyedpi Türk hali de global hali de aynı hatayı veriyor.
  2. S

WinDivert32.sys ve WinDivert64.sys dosyası bulunamadı, nasıl indireceğim?

Geçenlerde Kaspersky yüklemişitm o sanırsam silmiş, GoodbyeDPI'ı şu an da çalıştıramıyorum. Öncesinde sorunsuz çalışan program Kaspersky yüzünden sanırım çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Nasıl tekrardan çalışır hâle getirebilirim.
  3. S

Hız testi sonucum yüksek fakat yayın yapamıyorum

Sorunu çözdüm; Kick’te yayın yapmaya çalışırsam hala daha bitrate’im 100-200 gibi değerlere düşebilmekte fakat Restream ile Türkiye RMTP ile yayın yaparsam değerlerin çok iyi hiç bir sorun yok.
  4. S

x264'de h264'de aynı sonucu veriyor
  5. S

Arkadaşlar speedtest ve turknet üzerinde hız testi sağladığımda gayet iyi değerler alıyorum. Fakat kick üzerinde yayın yaparken bitrate 100-200 gibi sayılara bile düşebiliyor. Bunun nedeni ne olabilir? Bir de hiztesti.com.tr gibi bir yerden test yaptım doğruluğunu bilmiyorum fakat aldığım...
  6. S

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

Referans kodu isteyen yazabilir. Ek olarak bu kampanya sadece salı günü mü oluyor, çarşamba da olur mu? 1735045285 Bu kampanya sadece salı mı oluyor çarşamba da olur mu?
  7. S

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Görünüş dışında özellik olarak farkları varmı ki, nedir? %100 klavye istiyorum şahsen küçük klavye kesinlikle tercihim değil
  8. S

Lütfen bana cevap verir misiniz
  9. S

Arkadaşlar %100 klavye tavsiyesi yapar mısınız bu ürünler gerçekten indirimli mi ve ne kadar süre kalır satışta? Bunları beğendim kalitelerinde problem olur mu?
  10. S

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

Kesildiği için olmuyor zaten :D 1734977479 Al ne olacak en kötü bir kaç gün sonra çekersin bir kaç tl zarar edersin max altı üstü 100 tl
  11. S

Kimlik ile selfie birbirine benzemiyormuş
  12. S

Profili doğrulayamıyoruz şaka gibi beni kabul etmiyor fotoğraftan :D
  13. S

Etkinlik biteli 1 aydan fazla olmuş gözüküyor biri aydınlatsın oluyor mu olmuyor mu
  14. S

Amazon.com.tr Rezilliği...

O ilk bahsettiğin şey benim de Amazon'dan satın aldığım xbox gamepad'inde oldu, tıpa tıp aynısı. Kullandıkça düzeldi içe çökme olayı
  15. S

Benimde aynı şekilde amazon üzerinden çok alışverişim var fakat bazen olacağı varsa oluyor
  16. S

14 gün geçtiyse gidiyorsun THH'e şikayetini koyuyorsun bu sefer müşteriyi daha çok ciddiye alıyorlar. Yapmaktan zarar gelmez, şikayetini yap bence. Kendilerine durumun çözülmezse şikayet edeceğini belirtebilirsin istersen orası sana kalmış. Kesinlikle ama halkımız güçlünün yanında, hâlâ daha...
  17. S

❌İndirim Bitti! CONNECT GAME ürünlerinde indirim

Minnacık klavyeler yerine tam boyut bir klavye de indirim var mı? %100 klavye istiyorum ben.
  18. S

Bu arada arkadaşlar THH'e başvurup onlara belge gittiği gibi hemen beni arayıp telafi ettiler, neymiş Amazon falan dinlemeyip herkesi şikayet etmek gerekiyormuş :) Şikayet edilip onlardan savunma istenildikten kısa süre sonra kendilerini bana direkt yeni sipariş oluşturup monitörü gönderdiler...
  19. S

SİPAY ÜCRETSİZ FİNDEKS RAPORU

40 liraya muhtaç olan kişi kredi notunu ne yapacak afedersin, 40 lira harçlık alam biri zaten kredili ürün kullanmamalı bir gün ödeyemez altında kalır
  20. S

W11 Güncelleme de Klavye Bozuldu

Hiç hatırlamıyorum eski bir klavye, markası Rampage 1732619466 Şimdi bilgisayarı açtım düzelmiş 😄 çok değişik
Top Bottom