Arkadaşlar merhaba ben laptop kullanıyorum oyunları laptop dan oynuyorum ama ekranın hem çözünürlüğü düşük hem de 60 hz ve ms i yüksek dışarıdan 144 hz 1 ms bir monitör alıp onda kullanayım diyorum laptop un hdmı çıkışı var.Tavsiyeleriniz neler?
Benimde laptop çok ısınıyor inca nın 6 fanlı laptop soğutucusunu kullanıyorum iş görüyor ama tozdan fanları tıkanmış olabilir ya da pc nin yapabileceğinden fazlasını yaptırmaya çalışıyorsun yani zorluyorsun
Amazon.com dan siparişlerin çoğu Türkiye'ye ulaşır ama .de gibi Almanya'nın amazonundan alışveriş yapmaya kalkışırsan alışveriş yapamayabilirsin.Ayrıca kargo şirketleri çalışıyor diye biliyorum.
Mhz düşükmüş 3000 olsaydı bi 16 daha al 32 yap derdim ama satıp en az 3000 mhz çift kanal 8×2 iyi olur.Faydasını görürsün fps de oyunlarda 7-8 fps artar
https://www.gamegaraj.com/blaster-5tn/. Buna bi bakmalısın pc hocası inceledi ayrıca yeni açılan ve fiyatları uygun olan bi şirket ama hiçbir zaman masaüstü pc performansı vermez bu fiyatlarda
Steam bi sebepten dolayı bilgisayar dosyalarına ulaşamıyor olabilir o yüzden vac sistemi işini yapamıyor Steam i yeniden kurmayı denemelisin bence oyunla ilgili olduğunu düşünmüyorum.