Neler Yeni

BANNERLORD HATA

RJHeis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan KUYUCAK
sa beyler bir sorunum var belki linç yiyeceğim ama param olmadığı için bannerlordu korsan indirdim (repack) oyuna girdim ama hikaye moduna girerken hata verip oyundan atıyor lakin özel savaş moduna girince atmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ( orijinal oyun alarak gibi gereksiz cevaplar yazmayın lütfen )

Attila

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Attila Olgun Altay
sa beyler bir sorunum var belki linç yiyeceğim ama param olmadığı için bannerlordu korsan indirdim (repack) oyuna girdim ama hikaye moduna girerken hata verip oyundan atıyor lakin özel savaş moduna girince atmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ( orijinal oyun alarak gibi gereksiz cevaplar yazmayın lütfen )
Hata kodunu buraya atma şansın var mı?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Sanırsam forumda korsan desteklenmiyordu konu kitlenebilir.

UnReaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Talha Genç
Bu oyunun sürümüyle alakalı bir sorun olabilir ama şayet böyleyse yapabilecek bir şeyin yok çünkü Crash Report larını Steam e gönderemiyorsun yani çok büyük ihtimalle korsan dosyanda hata vardır.

Jann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Jan Boren Doğ
Bro kusura bakma muhtemelen oyunun korsan olmasından kaynaklı bu durum

RJHeis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan KUYUCAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam beyler sanırım haklısınız muhtemelen oyun korsan olduğu içindir ilginiz için teşekkürler

Mays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Sinan Aydın
Oyunun ilk sürümünü kullanıyor olabilirsin. İlk çıktığında orjinali de hata doluydu. 5 günde 5 tane güncelleme geldi. Şuan 1.0.5 güncellemesi geldi ve çoğu hatayı giderdi. 1.0.5 güncellemesini kurarsan düzelebilir ama açtığın oyun yanabilir yeni karakter oluşturman gerekebilir.

Top Bottom