Arama sonuçları: *

1. j4ckr0zs

İlk Kez Sıfırdan Sistem Toplayacaklar İçin Öneriler(Ryzen5 7500F-RX7600XT 16GB)

Hocam öncelikle selamlar. Bende sizin gibi tam 1 sene önce böyle bir yolculuğa çıkmıştım. Hazır sistemlere bakmaktan kör olduğum esnada kafamda bir fikir belirdi. Madem bütçeden kısmak istiyorsunuz size önerim Kasa ve Ekran kartında ikinci ele yönelin. Şu an 3080 ve kasayı ortalama 13 14 e...
  2. j4ckr0zs

Yardım Corsair 5000D airflow ne zaman indirime girer?

Selamlar. Sene başı 4000D aldım ama üste 360 radyatör sığmadığı için kullanamadım satamadım da öylece kutuda kaldı. Cooler master mb511 eski kasamla devam ediyorum ancak kasa artık sıcaklık değerlerinden de anladığım kadarıyla yetersiz kalmakta. 5000D airflow beyaz modelini düşünüyorum. Ne zaman...
  3. j4ckr0zs

Bireysel emeklilik mantıklı mı?

Kazandığın miktarı bölmen iyi olur. Ben BES yaptırdım hem devlet hem işyeri katkım var diyerekten üstüne fonlara da böldüm. Getirisi bu şekilde çok daha iyi Aylık 3 atıyorum.
  4. j4ckr0zs

Öneri MSI FORGE GK310 RED SWITCH İNCELEME 🔥

Doğrudur hocam ancak bir diğer vazgeçme sebebim de ürünün fason üretim olması. Aynısı Aoc gk410 olarak da var philips de de var. Bu ay biraz da ekonomiye bakmam lazım 🙂
  5. j4ckr0zs

4 tane aula çekmiştim hocam. Bikaç gün kullanmak zorunda kaldım klavyem bozulduğu için. Alışamam gibi düşünmüştüm ama çok aşırı iyi geldi. Puddin' keycaps almıştım onları da taktım. Tek eksisi Türkçe karakter yok enter küçük geldi ama çözücem zamanla. Artık pek ihtiyacım kalmadı gibi...
  6. j4ckr0zs

hocam almadım aklımda soru işaretleri hala var. Mümkünse rica etsem bi video çekme şansınız var mı? Rgbleri nasıl? Modları ne? Teşekkür ederim. Aulalar geldi şu anlık onlara da alışmaya uğraşıyorum. Alışamam diyordum ama o kadar iyi hissiyat vermeye başladı ki mütüş
  7. j4ckr0zs

Bilgisayar karsilastirma

Neden 5700x ilk onu sorayım? 2 sistem de önemli parçalar aynı. Anakart ikincide belirtilmemiş ama hemen hemen aynıdır diye tahmin ediyorum. İlanlarda detay verilmemiş. Soğutucu ne mesela?
  8. j4ckr0zs

Tofaşa yapacağım masraf ne kadar tutar?

Bu kadar masrafa değer mi? İlk bunu düşünmelisin.'98 1.4 sahibiyim. Şu Tempra motorlu olanlardan. İnan bana ettiğin masraf aldığın zevki karşılamıyor. Piyasacıysan tamam bi ihtimal de mantıksız geliyor bana ben orj. biniyorum. Sana tavsiyem bir e36 ile tanışman. :) Yakın zamanda e90 ya da f10...
  9. j4ckr0zs

Hocam klavye cidden rainbow mu gerçi onlara takılmam ama en azından animasyon falan var mı? Bir video çekme şansınız olursa çok sevinirim?
  10. j4ckr0zs

Öneri 1000-1500 TL klavye önerisi?

Aynı ürünü araştırmaktayım. Hotswap oluşu cezbediyor lakin; a-rgb değil. Görselde gördüğünüz renkler sabit ve değişmiyor. Tuşlar hep aynı renkte ve space de yay sesi olduğu söyleniyor. Ne kadar doğru bilemiyorum.
  11. j4ckr0zs

HAYIR...
  12. j4ckr0zs

kodu nereden edinebilirim?
  13. j4ckr0zs

multimedyadan kastınız nedir?
  14. j4ckr0zs

Hocam hortlatmak gibi olmasın ama şu zamana kadar olan kullanımlarınızda herhangi bir sorun yaşadınız mı? Bende almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi belirtebilirseniz sevinirim teşekkürler. @rasitozbkk
  15. j4ckr0zs

Mekanik Klavye Tavsiyesi.

kaç tuş arıyorsunuz? Klasik tam boyut mu? Eğer ki tam boy klasik arıyorsanız benim gibi araştırdığım kadarıyla msi gk 310 iş görür gibi ama daha iyi araştırırsanız iyi olur.
  16. j4ckr0zs

Ps slim+Pc upgrade vs Ps5 pro

Ben Eurasia garantili 2. El almıştım. İthalatçıya pek bulaşılmaz elektronik malzemelerde güvenemedim.
  17. j4ckr0zs

Exc. Oyunların bi esprisi kalmadı. Pc daha çok yönlü hem de xbox tarafına da erişim sağlıyor. Sadece Oyun amacınızsa ps tabii ki alınır ama önceliğim pc oldu. Tabi oynadığınız oyuna da göre değişebilir.
  18. j4ckr0zs

Hangi iPhone almak mantıklı

13 kullanıcısı olarak söylüyorum kardeşim. S23 S24 bakabilirsin. Şahsem ilk iPhone deneyimim. Kamerası güzel çok iyi, ama pil ömrü aşırı kısa oyun oynayamazsın sosyal medyada gezsen akşama kadar anca götürür. Kamera ve yazılıma sadece para veriyorsun başka bir esprisi yokmuş 😬
  19. j4ckr0zs

Mahkemelik oldum ne ypaacğaımı bilmiyorum

Nerden anlamışlar cidden? Şahsen korsanı ne kadar önermesem de torrent gibi yerlerden indirince takip edilmesi zor diye biliyorum.
  20. j4ckr0zs

Muhtemelen pc derim 🤔
Top Bottom