Arama sonuçları: *

1. Kyuten

Yardım Etsy de oyun hesabı satışı yapmak yasal mı?

Evet ben de gördüm ilanları fakat yine de sormak istedim. Teşekkürler yanıtınız için.
  2. Kyuten

Yardım Etsy de oyun hesabı satışı yapmak yasal mı?

Başlıkta da belirttiğim gibi etsy de oyun hesabı satmak yasak mı? Konu hakkında bilgisi bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.
  3. Kyuten

Bilgisayarımda sorunlar çıktı - Yardım lütfen

deneyeceğim, teşekkür ederimm
  4. Kyuten

Şu an ikisi de 3000 de çalışıyor diye biliyorum. Onun haricinde bios güncellemeyideneyeceğim.
  5. Kyuten

aynı marka ama birisi 3200 birisi 3000 mhz ram. XPG nin üstü kırmızı kenarı gri olan ramlari dx li bişi di adı 1675367972 bios nasıl güncelleniyor bilmiyorum ya
  6. Kyuten

Yaptım, hala devam ediyor :(((
  7. Kyuten

tamamdır, deniyim hemen
  8. Kyuten

yok yok ondan değil. Denedim onu eskisi 570 nitro sapphirin, şuanki gigbyte rx 5700xt rev 2 oc gaming 1675365057 site geç yüklüyor mesajları geç görüyom kusura bakma
  9. Kyuten

Nasıl silinir bilmiyorum eski sürücü, direkt yenisini kurdum :/
  10. Kyuten

Oyunda öyle oldu diyelim, video da çıkan sorun da monitörle mi alakalı sence? Birisi SSD kaynaklı olabilir demişti.
  11. Kyuten

Arkadaşlar oyun oynarken birden ekranda siyah küçük noktacıklar belirmeye başladı ve tüm ekranı sardılar. Sonra oyun gitti. Bilgisayarı kullanabiliyordum ama her yerden siyah kareler çıkmaya devam etti. Ufak ve bir sürü siyah karecikler... Bu iki defa ve farklı oyunlarda oldu. Ekran kartı...
  12. Kyuten

Öneri max 1k pc için sandalye önerisi var mı

Kendinizin kullandığı ya da önerdiğiniz bir sandalye varsa söyler misiniz. 1-1.2k maks bütce.
  13. Kyuten

Wallpaper Engine En Sevdiğimiz Duvar Kağıtlarını paylaşalım.

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2564689256 Yanlış olmazsa beni bir tten zorlar mısın zora abicim.
  14. Kyuten

Üzgünüm kardeşim, atarsam bleach spoilerli yazarım ŞLADSKGLŞASDKJGLAOSGDSL 1672567767 one piece no spoiler https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2890962856
  15. Kyuten

Tabi olur. Neden olmasın 1672567578 Ultra Spoiler içerir!!!! https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2875970265
  16. Kyuten

süpe güç olduk mu la

Daha dur, olacağız. Zaten olduk bile de... Bak sana şöyle söyleyeyim. Şu an google de şunu arat "allmost one power country Chainsaw Man " görsellere girip biraz dolaşınca anlayacaksın süper gücü. Şu an doğlagaz rezervlerinde bir hata oluştu. Melih gökçek doğrsu söylemiş... Jelibon rezervesimsini...
  17. Kyuten

* Bu konuyu wallpaper engine uygulamasındaki en sevdiğimiz duvar kağıtlarını paylaşmak için açıyorum. * Wallpaper Engine ile duvar kağıdı paylaşmak için gereken şey aşağıda yazıyor. * Aşağıda gördüğünüz yere tıklayarak Duvar kağıdının linkini kopyalayıp buraya yapıştırabilirsiniz...
  18. Kyuten

Steam'da oyunlara fps limiti koymak istiyorum.

Tamamdır, sağ ol kardeşim. Öylesini biliyordum ama aklıma gelmemişti. Biraz uğraşayım onunla bakalım.
  19. Kyuten

terratech 1672167850 o şekikilde değil, 165 hz monit var, 100 fps oynamak istiyorum. 165 e sabitliyor ama freesync v.s
  20. Kyuten

Steam'da oyunlara fps limiti koymak istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım. Kütüphanemdeki bir oyunun fps sini kısıtlamak istiyorum. Yardım edin lütfen nasıl yaparım.
Top Bottom