Neler Yeni

Bilgisayarımda sorunlar çıktı - Yardım lütfen

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Arkadaşlar oyun oynarken birden ekranda siyah küçük noktacıklar belirmeye başladı ve tüm ekranı sardılar. Sonra oyun gitti. Bilgisayarı kullanabiliyordum ama her yerden siyah kareler çıkmaya devam etti. Ufak ve bir sürü siyah karecikler... Bu iki defa ve farklı oyunlarda oldu. Ekran kartı değiştirdikten sonra olduğu için ekran kartından şüpheleniyorum. Ayrıca video izlerken mouseyi videoya getirdiğimde video titreşiyor, ekrandan çıkarttığımda yine titreşiyor. Yardımcı olabilecek varsa yazsın lütfen.

reznov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf Oktay
Sorunun monitör ledlerinde olmadığından emin misin? Veya kabloda bir sorun olabilir tam güç alamıyordur. Hiç böyle bir hatayla karşılaşmadım. Geçmiş olsun.

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunda öyle oldu diyelim, video da çıkan sorun da monitörle mi alakalı sence? Birisi SSD kaynaklı olabilir demişti.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
Emre Zengin
Oyunda öyle oldu diyelim, video da çıkan sorun da monitörle mi alakalı sence? Birisi SSD kaynaklı olabilir demişti.
Aldığın ekran kartı nedir ve eski ekran kartının sürücüsünü sildin mi?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
Emre Zengin
Nasıl silinir bilmiyorum eski sürücü, direkt yenisini kurdum :/
Önceki ekran kartın ile şuan ki ekran kartın nedir? Titreşme sorunu AMD FreeSync kaynaklı olabilir.

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Önceki ekran kartın ile şuan ki ekran kartın nedir? Titreşme sorunu AMD FreeSync kaynaklı olabilir.
yok yok ondan değil. Denedim onu eskisi 570 nitro sapphirin, şuanki gigbyte rx 5700xt rev 2 oc gaming
Mesaj otomatik birleştirildi:

site geç yüklüyor mesajları geç görüyom kusura bakma

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
Emre Zengin
yok yok ondan değil. Denedim onu eskisi 570 nitro sapphirin, şuanki gigbyte rx 5700xt rev 2 oc gaming

site geç yüklüyor mesajları geç görüyom kusura bakma
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-5700-series/amd-radeon-rx-5700-xt 22.11.2 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 22.11.2 sürümünü kurun. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
tamamdır, deniyim hemen

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-5700-series/amd-radeon-rx-5700-xt 22.11.2 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 22.11.2 sürümünü kurun. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
Yaptım, hala devam ediyor :(((

asbiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Abdullah Tok
Hocam bir arkadaş bu sorunu ramler yüzünden almıştı ramler yüzünden aldığını herhangi bir forumdan açtığı konuya gelen cevaplarla anladık.
Ramlerin frekanslarının birbirinden farklı olması
Ramlerin birbirinden farklı olması
Ram kontrolü ile alakalı olduğu için son bios sürümünün kullanılmaması bunların nedeni diye hatırlıyorum. Arkadaş bios güncelleyerek düzeltmişti değilse deneyebilirsin.

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Hocam bir arkadaş bu sorunu ramler yüzünden almıştı ramler yüzünden aldığını herhangi bir forumdan açtığı konuya gelen cevaplarla anladık.
Ram kontrolü ile alakalı olduğu için son bios sürümünün kullanılmaması bunların nedeni diye hatırlıyorum. Arkadaş bios güncelleyerek düzeltmişti değilse deneyebilirsin.
aynı marka ama birisi 3200 birisi 3000 mhz ram. XPG nin üstü kırmızı kenarı gri olan ramlari dx li bişi di adı

bios nasıl güncelleniyor bilmiyorum ya

Top Bottom