Arama sonuçları: *

1. N

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

cloud 3 için yazdım o mesajı,karışıklık olmasın :D
  2. N

cloud core wireless (1. model) ve corsair void mevcut hocam.Bir anlık hevesle aldım ama cloud 3e sıra gelmeyeceği için gerek yok..
  3. N

Elimde 2 adet kulaklık var iptal edecektim ama çok hızlı kargoya verdiler :) ilgilenen olursa Bursa içi aynı fiyata verebilirim
  4. N

❌İndirim Bitti! Mld m500 ultra 1tb 1800tl

2. slot için aldım da belki iade ederim bilemiyorum..
  5. N

❌İndirim Bitti! Samsung Watch 6 Classic 🔥4.934 TL (Dip Fiyat)

İphone kullananlar kesinlikle almasın.Android kullanırken mart ayında almıştım,saat fazlasıyla iyi ve kullanışlı.Fiyatını kesinlikle hak ediyor ama 2 ay sonra tekrar Apple tarafına dönünce saatin hiç bir işlevi kalmadı.
  6. N

🔥İndirim 2222₺ HyperX QuadCast Oyun Mikrofonu HX-MICQC-BK

Bende buna istinaden yazdım zaten :) İptal olsa bile bir problem olmaz.
  7. N

🔥İndirim 2222₺ HyperX QuadCast Oyun Mikrofonu HX-MICQC-BK

Gönderici Amazon,o yüzden bir problem olmaz :)
  8. N

❌İndirim Bitti! CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - 1.899 TL

nakit ödeyecekseniz havale ile alın.
  9. N

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

büyük ihtimal temuda olan görsel hatalı.Kendi sitelerinde ki görsele güvenmek daha mantıklı.
  10. N

Yardım Temu indirim kodu bilen var mı?

159 ile 159mc arasındaki fark nedir ?
  11. N

❌İndirim Bitti! Razer Viper V2 Pro 3499TL

Gönderici amazondu,satıcı farklı bir firmaydı.Uzun zamandır takip ediyorum,Amazon satıcılı olarak stoklara bir türlü girmiyor..
  12. N

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

siparişi iptal olan başka kişiler var mı ?
  13. N

Thh nin insiyatifine kalmış bir durum,biraz şans yani.Olumlu yada olumsuz sonuçlanabilir ama başvurmaktan zarar gelmez.
  14. N

İptal olsa mutlu olacak o kadar insan var ki şuan..Konu açılmış alabilen almış.Gelirse ne güzel,gelmez ise iade olacak bu kadar basit.Konuyu gereksiz şekilde uzatmanın bir anlamı yok,eğer alamadıysan alan kişiler için kötü düşünmek yerine sevinmen gerekir ama nerede o güzel düşünce bizim...
  15. N

Razer Barracuda X Mercury White (2022) 3171 TL

Amazon Türkiye'den aldığınız razer ürünlerin garanti belgesinde sadece Amazon Türkiye ibaresi varsa servis desteği olmuyor bilginiz olsun arkadaşlar.Bir problem olduğunda direkt amazona gönderiyorsunuz,duruma göre iade yada değişim yapıyorlar.
  16. N

🔥İndirim Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo 🔥389TL🔥

Amazonda 379 Tl ye düştü.
  17. N

🔥İndirim Spigen 45W USB-C 2 Port Adaptör 299 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B08R42CXMB?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title İhtiyacı olana fiyat çok iyi.
Top Bottom