Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

KaanBekir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kaan
Temin edilemiyor diyor bitti herhalde

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Uzun zamandır farklı konular için buraya giriyordum sonunda üye oldum.
Sabahki kampanyadan ürünü alınca buradaki konuyu gördüm ve yazmak istedim.
Henüz kargolanmadı benim sipariş, 1 adet aldım. Fatura düzenlenene kadar ümitlenmeyin.
3 ay önce HB'den Adidas ayakkabı almıştım, normal fiyatı 900-tl idi, bana özel indirimle 790-tl ye geldi. Aldım, fatura düzenlendi, kargoya verildi sonra yoldan geri aldılar hatalı fiyat diye. İtiraz ettim kabul etmediler. Fatura düzenlendiği için THH'ye yazdım, 2 ayda lehime sonuçlandı. Ayakkabıyı bana 790-TL'ye satmayan HB, aynı ayakkabıyı 1600-'ten satıyordu, aldığım fiyata verdiler mecburen, o sırada da ek indirim varmış 400 küsür TL'ye almış oldum.
Kısaca "fatura" düzenlenene kadar fiyat hatası deyip iptal edebiliyorlar, ancak fatura düzenlendiyse THH'den bile kazanılır.
Beklemedeyiz.
THH'den kazanmak için Satış Sözleşmesi yeterli. Şuan sipariş geçen herkesin satış sözleşmesi var. Fatura kesilmeden de THH başvurusundan olumlu sonuç alınır. Satıcı sözleşmedeki ürünü teslim etmekle yükümlü.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Görür
Mh nin yazdığını not alın thh ye başvuru yaparken kanıt olarak sunun alırsınız her türlü

nextman--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ali metehan izci
İptal olsa mutlu olacak o kadar insan var ki şuan..Konu açılmış alabilen almış.Gelirse ne güzel,gelmez ise iade olacak bu kadar basit.Konuyu gereksiz şekilde uzatmanın bir anlamı yok,eğer alamadıysan alan kişiler için kötü düşünmek yerine sevinmen gerekir ama nerede o güzel düşünce bizim insanımızda..

MegaWolt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet
THH'den kazanmak için Satış Sözleşmesi yeterli. Şuan sipariş geçen herkesin satış sözleşmesi var. Fatura kesilmeden de THH başvurusundan olumlu sonuç alınır. Satıcı sözleşmedeki ürünü teslim etmekle yükümlü.

Aldığım farklı siparişleri de fiyat hatası diyerek iptal etmişlerdi (kırtasiye ürünleri). O zaman sadece sipariş hazırlanıyor aşamasındaydı. Peşine de düşmedim açıkçası, sonradan aynı ürünleri Amazon'dan daha ucuza almıştım.

Geçen yıl Amazon'dan 27" HP X27 almıştım, 165hz, FHD, IPS. Eğer bu gelirse onu doğrudan satarım, sonuçta 2K'ya yükselmiş olurum. Bakalım görelim.

Bu arada ürünün özellikleri resmi sitesinde var.

Son düzenleme:

nextman--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ali metehan izci
Thh nin insiyatifine kalmış bir durum,biraz şans yani.Olumlu yada olumsuz sonuçlanabilir ama başvurmaktan zarar gelmez.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Aldığım farklı siparişleri de fiyat hatası diyerek iptal etmişlerdi (kırtasiye ürünleri). O zaman sadece sipariş hazırlanıyor aşamasındaydı. Peşine de düşmedim açıkçası, sonradan aynı ürünleri Amazon'dan daha ucuza almıştım.

Geçen yıl Amazon'dan 27" HP X27 almıştım, 165hz, FHD, IPS. Eğer bu gelirse onu doğrudan satarım, sonuçta 2K'ya yükselmiş olurum. Bakalım görelim.

Bu arada ürünün özellikleri resmi sitesinde var.
İptal edebilirler, ancak kanun olarak bir usülsüzlük yapmış olurlar, üstüne gittiğin takdirde davayı kazanırsın.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Y K
Thh nin insiyatifine kalmış bir durum,biraz şans yani.Olumlu yada olumsuz sonuçlanabilir ama başvurmaktan zarar gelmez.

THH de aslında hikaye, 3 yıl önce 14 günlük süre içinde türk telekom ev internet aboneliğimi haklı sebeple fesih ettirdim, bana 2400 lira cayma bedeli cezası geldi, birkaç ay sonra thh ücretin iadesine hükmetti, telekom beni icraya verdi paranın yarısını geri aldılar.

fruko.gzz

80+ Silver
Temin edilemiyor diyor bitti herhalde
THH de aslında hikaye, 3 yıl önce 14 günlük süre içinde türk telekom ev internet aboneliğimi haklı sebeple fesih ettirdim, bana 2400 lira cayma bedeli cezası geldi, birkaç ay sonra thh ücretin iadesine hükmetti, telekom beni icraya verdi paranın yarısını geri aldılar.
İptal edebilirler, ancak kanun olarak bir usülsüzlük yapmış olurlar, üstüne gittiğin takdirde davayı kazanırsın.
Mh nin yazdığını not alın thh ye başvuru yaparken kanıt olarak sunun alırsınız her türlü
Arkadaşlar Hepsiburadanın Lenovo ürün danışmanı ile konuştum ve ürünün iptal olmayacağını ürünün ilk tanıtım kampanyasında olduğunu söyledi hayırlı olsun şimdiden alan arkadaşlara. İptal olacak diyen arkadaşlarda susabilirler.
1727948264452.png

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Ulan bir kere uyuyalım dedik uyuduktan sonra gelen indirime bak be 😅 alan arkadaşlara hayırlı olsun eğer ürün gelirse 100tl farkla sizden geri alabilirim 🤣🤣

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Y K

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
murat
vay anasını yetişemedik alan arkadaşlara büyük hayırlı olsun kelepir fiyata almışlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,568
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom