Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo Legion R27QE 180HZ 0.5MS Monitör 6.999 tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.
Ölü piksel kralı monitör strikes back again :D Zaman zaman tekrar atağa kalkıp duruyor bu monitör.

İyi monitör olduğu biliniyor fakat ölü pikselsiz gelme ihtimali Allah'a kalmış. artık kaç kez iade edersiniz ölü pikselsiz denk getirebilmek için tamamen şans meselesi.

Ölü piksel vesaire olmadan geleceğimi bilsem bu fiyata çekilecek ilk monitör derdim de işte ...
Peki Hepsiburada ölü pixelden dolayı iade edilen monitörleri ne yapıyor ? Lenovo ya geri mi yolluyor yoksa tekrar mı satıyor müşteriye

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Safa Onur Gürdoğan
bana 2 defa ölü pixelli ürün geldi. 2 sindede değişim istedim ve değişim onaylandı 3. de ölü pixel çıkmadı. Kullanıyorum şuan

notpoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Notty
ilk çıktığı zaman aldım, 3 aydır kullanıyorum. Güzel bir monitör. Bende en alt sol köşede 1 tane ölü piksel çıktı. Göze batmadığı ve bakışa uzak bir yerde olduğu için iade etmedim kullanıyorum.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Süleyman Bekar
ilk çıktığı zaman aldım, 3 aydır kullanıyorum. Güzel bir monitör. Bende en alt sol köşede 1 tane ölü piksel çıktı. Göze batmadığı ve bakışa uzak bir yerde olduğu için iade etmedim kullanıyorum.
aldıgınızda mı vardı sonradan mı çıktı

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Mustafa TURNA
Ölü piksel şans işi. Her monitörde, her marka modelde çıkabiliyor.
Şans işi degil kalite kontrol işi msi monitorlerde hiç karsilastifimi hatirlamiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki Hepsiburada ölü pixelden dolayı iade edilen monitörleri ne yapıyor ? Lenovo ya geri mi yolluyor yoksa tekrar mı satıyor müşteriye
Tekrar tekrar satıyor illa birisi ses etmeyene kadar almayın aldirmayin

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
cevap gelince yanıt atar mısın bana cevabını bende merak ettim
SATICI HEPSİBURADA OLURSA ÜRÜNLER FİRMAYA GÖNDERİLİP YENİLERİNİ TALEP EDİİYORLARMIŞ AMA BU SADECE HEPSİBURADA SATICISI İÇİN GEÇERLİ. BİZİM ESNAFLAR SATTIĞINA BAKAR UĞRAŞMAZLAR

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
aldım ne olu pıksel ne ghostıng cıktı her kurusuna deger

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hasan Reiz
6.500 TL ya Hepsiburadanın kendi satıcısından aldım. Ölü piksel, ışık sızması, ghosting vs. gibi herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ürün baya başarılı. Bu fiyata daha iyisi yok zaten. 2K monitör için en mantıklı seçim

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yasin V
Şans işi degil kalite kontrol işi msi monitorlerde hiç karsilastifimi hatirlamiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrar tekrar satıyor illa birisi ses etmeyene kadar almayın aldirmayin
Ölü piksel yüzünden 2 kere MSI G274 iade ettim. lenovo R27 aldım sıkıntısız geldi. Şans işi bu kadar radikal olmamak lazım.

Marisquex

80+
Kullanıyorum memnunum. İhtiyacı olan alsın geçsin uzun zamandır bu fiyatta olması böyle kalacağı anlamına gelmiyor bir anda artabilir.

Top Bottom