Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion 2K 180hz 0.5ms Gaming Monitör 6.379 tl

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Osman
son anda aldım fıyat yukseldı gene ahaha sagol
Mesaj otomatik birleştirildi:

satıcı hepsıburada ıade konusunda sorun yasamazsınız ben gecen 43 ınc m7 monıtor aldım 6 gun kullanıp ıade ettım sıkıntısız aldılar daha oncesınde gene lenovo ıade ettım yıne aldılar sorun olmaz hb satıcılı urunlerde
İki adet iadeden bahsetmişsin ve hala tavsiye ediyorsun. Oradan almamaya ne dersin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Lütfü A
İki adet iadeden bahsetmişsin ve hala tavsiye ediyorsun. Oradan almamaya ne dersin?
bi e ticaret sitesinden beklenen iyi ürünler satmak değil bunu kullanıcı takip etmeli. siteden beklenen, iade konusunda zorluk çıkarmaması bu konuda iyi olduklarından bahsetmiş

herkesin visası yok varmış gibi başlık atmayın. bir de çıktığından beri bu fiyatta monitör konu açmış olmak için de konu açmayın
çıktığından beri bu fiyatta falan değil,konuya hakim olmadığın belli yorum yazmak için yorum yazma

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
burak
bi e ticaret sitesinden beklenen iyi ürünler satmak değil bunu kullanıcı takip etmeli. siteden beklenen, iade konusunda zorluk çıkarmaması bu konuda iyi olduklarından bahsetmiş

çıktığından beri bu fiyatta falan değil,konuya hakim olmadığın belli yorum yazmak için yorum yazma
sayfayı aşağı kaydırırsan görürsün çıktığından beri bu fiyatta olduğunu bence sen hakim değilsin atlama bilmediğin konulara

Top Bottom