Fantastiktürk
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Çok iyi monitör, efsane fiyat. Geçen sene 6300'e böyle bir monitör gelecek deseler hadi len ordan çekerdim.
Ama dandirik bir kalite kontrolü var. Işik sizması, ölü piksel çıkabilir. HB orijinal satıci olduğu için değişim/iade kolay olur. Sorunsuzunu bulana kadar yaparsıniz.
Detaylı incelemeler için:
Ama dandirik bir kalite kontrolü var. Işik sizması, ölü piksel çıkabilir. HB orijinal satıci olduğu için değişim/iade kolay olur. Sorunsuzunu bulana kadar yaparsıniz.
Detaylı incelemeler için:
İnceleme - Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi
Sonradan ek1: Monitörün ayarlarını nasıl yapmalısınız konunun en altına ekledim. Bu ayarların dışına çıkmayın! Sonradan ek2: İnceleme tarihindeki (08.10.2024) 6500TL'lik fiyatına göre yorumluyorum. ---------- Selamlar arkadaşlar. Şimdi merak edip bu monitorün profesyonel testlerini izledim...
forum.donanimarsivi.com
Rehber - 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...
forum.donanimarsivi.com