Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo 27" 2K 0.5ms 180hz Monitör 🔥6.379 TL (PREMİUM VISA ÖZEL)

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Volkan
Şu Samsung m7 var 43". Onu takip ediyordum hem film hem de bilgisayar a bağlarım dedim ama bu da kafamı karıştırdı.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Yakup Bolat
Şu Samsung m7 var 43". Onu takip ediyordum hem film hem de bilgisayar a bağlarım dedim ama bu da kafamı karıştırdı.
Reis onları alana kadar git next 4k tv box al istediğin yerde kullan 1.400 tl
O monitörlerin hz vs düşük bilgisayar için sadece ofis işleri için uygun olur. Oyun için vs istiyorsan bu monitör+tv box al

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Yakup Bolat
Hocam bu mu alınır yoksa 32 inch olan Samsung mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acil yardım edin ona göre hemen alıcam
Bu daha iyi olur 2k da 32" çok yakından gözaltına bozar

Bende 6879TL gözüküyor acaba Premium olmak zorunda mıyız?
Evet premium+ visa kart ödeme zorunlu fiyat ödeme adımında geçerli

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Koray Yıldız
Bu daha iyi olur 2k da 32" çok yakından gözaltına bozar

Evet premium+ visa kart ödeme zorunlu fiyat ödeme adımında geçerli
Visa kart olarak Nays da olur mu? veya banka kartı onlar da VISA da ondan soruyorum, yoksa kredi kartı TROY var sadece VISA yok.
Tamamdır 6.428TL oldu, sağolun. Ama çok ölü pixel çıkıyormuş tırsıyorum almaya asdf

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Yakup Bolat
Visa kart olarak Nays da olur mu? veya banka kartı onlar da VISA da ondan soruyorum, yoksa kredi kartı TROY var sadece VISA yok.
Tamamdır 6.428TL oldu, sağolun. Ama çok ölü pixel çıkıyormuş tırsıyorum almaya asdf
Kart üzerinde Visa logosu olan tüm kartlar olur.

Satıcı Hepsiburada resmi satıcısı o konuda için rahat olsun

Marisquex

80+
Sanal kart açıp visa secebiliyor musun sanal kartı bi öyle dene ben vakifta troy kart açmıştım sanal kart ile
Sanal kart vardı zaten baktım visaymış o bilgilendirme iyi oldu teşekkür ederim :D Kalite kontrol anlamında kötü demiş forumda bi arkadaş o ne anlama geliyor biliyor musunuz?

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Yakup Bolat
Sanal kart vardı zaten baktım visaymış o bilgilendirme iyi oldu teşekkür ederim :D Kalite kontrol anlamında kötü demiş forumda bi arkadaş o ne anlama geliyor biliyor musunuz?
Hocam bu ürünün bazılarında ölü pixel çıkıyor. O yüzden kalite kontrol anlamında iyi değil diyorlar fakat bir sorun teşkil etmiyor.Fakat kalite anlamında çok iyi bir ürün ölü piksel cikarsa iade ve değişim hakkınız var. Piyasada şuanda piyasasının en iyi monitörü diyebilirim tek cümle ile.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Volkan
Reis onları alana kadar git next 4k tv box al istediğin yerde kullan 1.400 tl
O monitörlerin hz vs düşük bilgisayar için sadece ofis işleri için uygun olur. Oyun için vs istiyorsan bu monitör+tv box al
TV box var evde. Büyük ekran için düşünmüştüm. Oyun monitörüm var daha çok film için.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Yakup Bolat
TV box var evde. Büyük ekran için düşünmüştüm. Oyun monitörüm var daha çok film için.
O zaman samsung odyses g5 2k indirimde onu al
Ben m serisi tercih etmiyorum şahsen yinede sana kalmış monitöre tv box bağlayıp kullanmak bana daha mantıklı geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Satış sitesinde özellikleri doğru yazmıyor. Tüm özelliklerine buradan bakınız.

Marisquex

80+
Hocam bu ürünün bazılarında ölü pixel çıkıyor. O yüzden kalite kontrol anlamında iyi değil diyorlar fakat bir sorun teşkil etmiyor.Fakat kalite anlamında çok iyi bir ürün ölü piksel cikarsa iade ve değişim hakkınız var. Piyasada şuanda piyasasının en iyi monitörü diyebilirim tek cümle ile.
Teşekkürler 6349TL'ye sipariş verdim bide premium itelediler :D Anlatıldığı gibiyse bu fiyata zor bulunur daha önümüzdeki aylarda iyice uçar fiyatlar. Umarım sorunsuz gelir. Bide sorunlu gelirse iade yerine değişim yapıyor mu hepsiburada?

Top Bottom