En iyileri senin olsun kardeşim ben monitörden memnunumYap bakalım ufo testini Daha test etmemiş bize burda racon kesiyor. Satın aldığın ürünler hakkında kötü yorum görünce fıttırma bu kadar.
En iyileri senin olsun kardeşim ben monitörden memnunumYap bakalım ufo testini Daha test etmemiş bize burda racon kesiyor. Satın aldığın ürünler hakkında kötü yorum görünce fıttırma bu kadar.
VA panellere belki önyargılı olma ihtimalimden dolayı (çok övdünüz cidden) bazı sorular sorsam olurmu?En iyileri senin olsun kardeşim ben monitörden memnunum
SorabilirsinVA panellere belki önyargılı olma ihtimalimden dolayı (çok övdünüz cidden) bazı sorular sorsam olurmu?
Ghosting oluyormu? Black smearing oluyormu? Monitöre başka açılardan bakınca renk bozulmaları oluyormu?Sorabilirsin
Ghosting test yapınca az bişey var black smearing olmuyor renk bozulması da yok laptopa taktım sevdiğim 2 özelliği oc ile 280 hz oluyor ve hoparlör varGhosting oluyormu? Black smearing oluyormu? Monitöre başka açılardan bakınca renk bozulmaları oluyormu?
Black smearing azda olsa hertürlü olur. Teknolojisinden dolayı.Ghosting test yapınca az bişey var black smearing olmuyor renk bozulması da yok laptopa taktım sevdiğim 2 özelliği oc ile 280 hz oluyor ve hoparlör var
Yani soru sordun cevapladım reis öyle gözle görülür bi black smearing yaşamadım dahaBlack smearing azda olsa hertürlü olur. Teknolojisinden dolayı.
Hayırlı olsun. İyi VA panele denk gelmişsiniz.Yani soru sordun cevapladım reis öyle gözle görülür bi black smearing yaşamadım daha
TeşekkürlerHayırlı olsun. İyi VA panele denk gelmişsiniz.
Rica ederim.Teşekkürler