Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo R27QE 27 6624TL

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Bundan iyi renk ya ultra fast VA'da ya QD IPS'te ya OLED de ya da Mini-LED'de. Ultra fast VA zaten sorunlu. QD IPS'ler de genellikle fiyatına değmiyor. Kalan 2'si de bu monitörün minimum 3 katı.

Böyle deyince yanlış anlaşılmasın. Bu segment IPS'lerin arasındaki farklar anlaşılmaz oluyor genelde. Yani bu tek anlaminda demedim. Ama anlasılabilir bir fark için yukarıda söylediklerim geçerli.
https://pckolik.com/tr/products-det...p-rgb-flat-gaming-monitor?ref=akakce&v=1.58.9 su nasıl acaba

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Hocam aynı şeyi ben de sabah yaşamıştım, istersen birkaç saatte bir bak. Sabah monitör 8k civarıydı en ucuzu 7.5k idi pazarama'da, çok üzülmüştüm şimdi akşamında 6.6 ya aldım
nabtınız hangi monitörü aldınız geri gönderdikten sonra sistem gelecek monitör yok ortada

zeropoint

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zero
Kardeşim merhaba, özelden benimle sipariş numarasını paylaşabilirseniz, bende aynı fiyattan alabilirim. Ürün sipariş numarası gerekiyor. Lütfen rica etsem aynı fiyattan alabilmem için yardımcı olurmusun?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
nabtınız hangi monitörü aldınız geri gönderdikten sonra sistem gelecek monitör yok ortada
Yani anlamadım bana 24 saatte gelen monitörün adamlara gitmesi nasıl 1 hafta sürüyor... Önümüzdeki perşembe varacakmış onlara, üstüne daha incelenecek... Bekliyorum, zaten benim başka bir lenovo monitörüm vardı onu kullanıyorum beklerken
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim merhaba, özelden benimle sipariş numarasını paylaşabilirseniz, bende aynı fiyattan alabilirim. Ürün sipariş numarası gerekiyor. Lütfen rica etsem aynı fiyattan alabilmem için yardımcı olurmusun?
Anlamadım bunun nasıl olduğunu bana özelden anlatabilir misiniz

zeropoint

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zero
Yani anlamadım bana 24 saatte gelen monitörün adamlara gitmesi nasıl 1 hafta sürüyor... Önümüzdeki perşembe varacakmış onlara, üstüne daha incelenecek... Bekliyorum, zaten benim başka bir lenovo monitörüm vardı onu kullanıyorum beklerken
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlamadım bunun nasıl olduğunu bana özelden anlatabilir misiniz
Özelden yazdım. Sipariş numarasını paylaşabilirseniz. Bende ürünü alabileceğim acil cevap bekliyorum teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,842
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom