Hocam en son 9800x3d gibi duruyor durum :ROFLMAO:
1777886250
Hocam bu bahsettiğiniz kişilerin konuda ismi geçti mi ? millet en azından kime güveneceğini bilsin
Şöyle söylüyorum hocam. Dior sauvage diyor ki 240hz nin üstüne çıkmayacağım ve programcılık okuyorum. Oyun oynamak için dizicem ama ilerde lazım olabilir...
AMD'nin 9700X işlemci satsın diye youtuberlara para bayılıp yatırdığı 105w içeriklerine aldanma 7800X3D bariz şekilde önde ama sen bu sistemi 2K için...
Konu hakikaten dallanıp budaklandı gerçekten bu konuyu okuyan kimsenin aklında en ufak soru işareti kalacağını sanmıyorum fakat aranızda bilen varsa...
messimi ronaldo mu tarzında bir tartışma hocam kazananı olmaz hiçbir zaman. Hangisini alırsan al en ufak bir pişmanlık yaşamazsın. Ama AM5'in Maradonası...
Çok düşünmeye gerek yok 9700x alıp geç. Programcılık okuyorsun ilerde lazım da olur. Yani 1080p de 7800x3d daha iyi evet ama sen o daha iyinin ne kadarını...
Sana amd demiş gel bu 9700x’ün nimetlerinden faydalan ve paran da cebinde kalsın. Aynı para olsa bile yine gidip 9700x alınır. V cache cart curt diyip...