🔥İndirim Lenovo R27QE 2K 180 Hz 8.099 TL

G2724D normalde iyi monitör ama panelinin değiştiği ve 800:1 kontrast gibi kötü değerler sunduğu söyleniyor. Bu doğruysa eğer hiçbir olayı yok alınmaz.
G2724D günümüzde iyi bir model değil. R27QE gibi modeller daha hızlı, daha geniş renk gamutu sunuyor ve daha yüksek kontrasta sahipler. Dell'in panel değişikliği ise cabası.
9600 liraya g65b mi bu mu?
Ne için kullanacağınıza bağlı. Ağırlıklı olarak ve üst düzeyde rekabetçi oynuyorsanız G65B önermem. Hala hızlı VA'lar bu kullanım için uygun değiller. Ama kalanı için gayet güzel. Elbette scanline kronik sorununu dert etmiyorsanız. Benim konumda detayları bulabilirsiniz.
Gigabyte M27QA Ice.
İncelemesini paylaşır mısınız?

e için kullanacağınıza bağlı. Ağırlıklı olarak ve üst düzeyde rekabetçi oynuyorsanız G65B önermem. Hala hızlı VA'lar bu kullanım için uygun değiller. Ama kalanı için gayet güzel. Elbette scanline kronik sorununu dert etmiyorsanız. Benim konumda detayları bulabilirsiniz.
e sporcu değilim hard fps te oynamam öyle normal takılıyorum pubg forza bf1 rdr2 falan çok nadir valo girerim

e sporcu değilim hard fps te oynamam öyle normal takılıyorum pubg forza bf1 rdr2 falan çok nadir valo girerim
O zaman çok güzel monitör. İyi bir VA kullandıktan sonra IPS'in yüzüne bakmazsınız. Ama tabii ki sayıları çok az.

Kronik sorunu hakkında uyarmadı demeyin diye tekrar hatırlatıyorum.

İncelemesini paylaşır mısınız?
M27QA'nın renk gamutu R27QE'den daha iyi. Diğer konularda ise benzerler. M27QA tekrardan 6.899 TL'e iyi stok ile satılırsa 2K monitör piyasasını domine eder.

Nihayet eski fiyatına döndü. Renk gamutu yüksek ve IPS'te olabilecek en yüksek kontrast oranı var.

@Tayfunns panel bilgileri için teşekkürler.
Alınır mı kronik problem vesaire var mı FPS oynuyorum imzamdaki sisteme gider mi 2k da takilcam

O zaman çok güzel monitör. İyi bir VA kullandıktan sonra IPS'in yüzüne bakmazsınız. Ama tabii ki sayıları çok az.

Kronik sorunu hakkında uyarmadı demeyin diye tekrar hatırlatıyorum.
o kronik sorunu çok mu kötü bi durum herkeste çıkıyormu %100

M27QA'nın renk gamutu R27QE'den daha iyi. Diğer konularda ise benzerler. M27QA tekrardan 6.899 TL'e iyi stok ile satılırsa 2K monitör piyasasını domine eder.

Elinize sağlık. Yorum bıraktım.
o kronik sorunu çok mu kötü bi durum herkeste çıkıyormu %100
Hayır ben söylemesem muhtemelen fark etmezdiniz. %100 değil ama kronik dememden anlayacağınız üzere çoğu kişide oluyor. Bu modele özgü de değil genel olarak fast VA'larda görülen bir sorun.

Şu incelemeyi ve konunun devamındaki yorumları okursanız anlarsınız.

Geri