🔥İndirim Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz

Smart TV olmasa bile 9k bandında öğrenci indirimiyle en iyisi G65B, VA ile alakalı takıntınız varsa R27QE alıp geçebilirsiniz. Başka mantıklı bir şey gelmiyor aklıma. Beklentiniz nedir?
sırf va ve curved olduğu için yanlardan bakma durumlarında ki görüş kısıtlaması kafamı karıştırıyor ya

sırf va ve curved olduğu için yanlardan bakma durumlarında ki görüş kısıtlaması kafamı karıştırıyor ya
Monitörü köşeden mi izleyeceksiniz? Yani monitörü konumlandıracağınız yer falan mı karşınıza gelmiyor. Karşısında oturursanız sorun olmaz. G65B ile alakalı görüş açılarından yakınan kimse görmedim. Eğer köşelerden bakacaksanız veya 2-3 kişi film vs izleyecekseniz o zaman uygun olmaz. Curved olmasından ötürü görüş açıları sorununu minimize ediyor. Curved olmasa görüş açıları zaten daha belirgin şekilde kötü olur.

Monitörü köşeden mi izleyeceksiniz? Yani monitörü konumlandıracağınız yer falan mı karşınıza gelmiyor. Karşısında oturursanız sorun olmaz. G65B ile alakalı görüş açılarından yakınan kimse görmedim. Eğer köşelerden bakacaksanız veya 2-3 kişi film vs izleyecekseniz o zaman uygun olmaz. Curved olmasından ötürü görüş açıları sorununu minimize ediyor. Curved olmasa görüş açıları zaten daha belirgin şekilde kötü olur.
yok bu ana monitörüm olacak tam karşıda duracak ama önümdeki curved yan monitörümde flat olacakya garip olacak ondan demiştim haftasonu olursa dediğim gibi teknoloji mağazalarına gidip bu monitörü bulmaya çalışıcam

g65b çok düşündürüyor beni halen ya sanki paranın nerdeyse yarısını smart tv gibi olan akıllı sistemine veriyoruz gibi geldi onuda ne kadar kullanırım bilmiyorum
G65b 32" bugün geldi. Ayarlari yaptıktan sonra çok iyi oldu. Sesi felanda baya tatmin etti. Giriş seviyesi 7-8 binlik IPS panellerden daha iyi geldi bana. Tabi doğru ayarlar ve göz zevki önemli. IPS Dell kullanıyordum o da cok iyiydi panel olarak.

Almayın aldırmayın hepsiburada satıcılıda değil,ölü piksel çıkma ihtimali %70.

Geri