🔥İndirim Roborock Q Revo Master Çöp Istasyonlu Akıllı Robot Süpürge - Beyaz 34.999,00 TL

Bu tarz cihazların yeterli olmadığını düşünen ve ekstra bir de klasik süpürge alan çok insan gördüm. Buna katılır mısınız? 30k 40k verdiğimiz makina bir de yeteri kadar temizleyemiyor mu?

Bu tarz cihazların yeterli olmadığını düşünen ve ekstra bir de klasik süpürge alan çok insan gördüm. Buna katılır mısınız? 30k 40k verdiğimiz makina bir de yeteri kadar temizleyemiyor mu?
Bir hayli yeterli bu arada. Güncel olarak kullanıyorum ve memnunum. Yedek parçalarını AliExpress'ten çok ucuza da kapatabiliyorum. Tertemiz cihaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok da güzel düşmüş fiyatı. Bu fiyata alıcısına hayırlı olsun şimdiden.

gerçekten annemlere aldık bu ürünü mükemmel temizlik yapıyor. Bir klasik süpürge kadar süpürüyor. Ancak tabi annem yinede haftalık detaylı temizlik yapıyor. çünkü robotun giremediği yerler var.

bende 32e qrevo L almıştım geçen ay. Annemin eli paspasa veya süpürgeye değmedi. İyi temizliyor

Geri