Robot süpürge kullanan varsa öneri bekliyorum.

Merhaba Tekrar İncelemeyi Düzelttim Halıya Gelince Hızını Arttırıyor - Normal Süpürgeyi Bir Kez Bile Açmadım Daha Sonra Sadece Cam Felan Kırılınca Bilerek Normal Süpürge Kullandım Onun Harici Sıfır - Zamanın Bolsa Evet Uzun Sürer Şarj Yüksek Olması Lazım Tekte Bitirmek İçin Yoksa Zor Tabi Kullandığın Modda Önemli
hocam yaşadığım yer biraz köy yeri o yüzden bolca toz oluyor. ondan dolayıda biraz endişem var.
gün içinde normal süpürsem bile akşamına geri toz olduğu oluyor.
benim planımda da herşeyiyle kurup 1-2 ay ellemeyip kafamın rahat etmesini istiyorum.
roborock bakma nedenimde kronik bir problem olmaması.
sizin kullandığınız cihazın eski versiyonlarından birini ailemden biri kullanıyor 2 kere anakartı değişti.
belki kullanan kişiden dolayı etkilenebilen bir durumdur fakat böyle bir mağduriyet gördüm xiaomi den.
Yoksa f/p olarak hala xiaomi çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam neden istasyon istemiyorsun kolaylık olur işte
İstasyonla işimiz yok istasyonsuz olsun

Almayı deneriz

hocam yaşadığım yer biraz köy yeri o yüzden bolca toz oluyor. ondan dolayıda biraz endişem var.
benim planımda da herşeyiyle kurup 1-2 ay ellemeyip kafamın rahat etmesini istiyorum.
sizin kullandığınız cihazın eski versiyonlarından birini ailemden biri kullanıyor 2 kere anakartı değişti.
belki kullanan kişiden dolayı etkilenebilen bir durumdur fakat böyle bir mağduriyet gördüm xiaomi den.

Öğrenci evi hem küçük ve gerek yok elle boşaltmak çok zor bir şey değil kesin aradıgımız bir özellik değil olsada olur olmasada

Benim Aldığım Zaman Roborock İstasyonsuz 15 K İdi Ben Bilerek Bu 20 K Diye Aldım Ve Güzel Yani Memnunum Anaannem Ve 2 Tane Dayımda Var Xaomi Ama İlk Çıkan Modeller Lidar Sensörü Bile Yok Öyle Birşeyse Normal Ama Yeni Modellerde Sorun Yok Ama Şuan 30 K Para Verilmez Yani

Benim Aldığım Zaman Roborock İstasyonsuz 15 K İdi Ben Bilerek Bu 20 K Diye Aldım Ve Güzel Yani Memnunum Anaannem Ve 2 Tane Dayımda Var Xaomi Ama İlk Çıkan Modeller Lidar Sensörü Bile Yok Öyle Birşeyse Normal Ama Yeni Modellerde Sorun Yok Ama Şuan 30 K Para Verilmez Yani
açıkçası ben buna birşeylerden kısarak bütçe ayıracağım diyebilirim.
o yüzden almışken mantıklı tercih yapmaya çalışıyorum.
genel olarak millet roborock a ömürlük baktığı için tercih ettim. Ama direk robot süpürgeyi birebir kullanmadığım için sizin gibilerin bilgisiyle hareket etmek daha doğru geliyor

Bütçem tam belirli değil eğer 15-30k arası bir öneri varsa açığım çok fazla sermesekte yazın ince halılar kullanır kışın biraz daha kalın halılar kullanırız ev yaz kış havalandırıldığı camları açık olduğu için fazla toz toprak topluyor en büyük sıkıntı bu değil kedimiz fazla tüy döküyor tüyleri alabilsin ve ince halıları sorunsuz halledebilsin isterim. ekstra olarak paspas atabilen bir model varsa çok iyi olur bu bütçe aralığında eğer varsa birkaç çeşit sunulursa bunda bu var bunda yok gibisinden basit açıklamalarla sevinirim çünkü özellikleri hakkında hiçbir bilgim yok

açıkçası ben buna birşeylerden kısarak bütçe ayıracağım diyebilirim.
o yüzden almışken mantıklı tercih yapmaya çalışıyorum.
genel olarak millet roborock a ömürlük baktığı için tercih ettim. Ama direk robot süpürgeyi birebir kullanmadığım için sizin gibilerin bilgisiyle hareket etmek daha doğru geliyor
Haklısın Xaomi Kullanan Biri Olarak Araştırınca Gerçekten Kesinlikle Roborock Çok İyi Firma Çünkü Tüm Çalışma Ve Argeleri Robot Süpürge Üzerine Tamemen Adamlar Bunun Üzerine Çalışıyor Ve Mühendislik Harikası Ürünleri Var Xaomi O Kadar Çok Üretmiyor Robot Süpürge Yada Roborock Kadar Üst Model Teknolojileri Yok Daha Fiyat Performans Mesela Roborock En Üst Model 80 K İse Xaomide 50-60 K Tamamen Fp Ürünler Yapıyor Xaomi İhtiyaca Göre Bakmak Lazım Ve Kesinlikle Markadan Çok Senin Yaptığın Bakım Önemli Yani Mesela Ben 5-6 Temizlik Sonra Fırçasını Temizliyorum Mesela İpler Dolanıyor Felan Bir Süre Sonra Temizlemezsen Fırça Motoru Zorluyor Mesela Anakart Bozuluyor O Yüzden Dikkatli Temiz Düzgün Kullanırsan Her Robot Süpürge Ömürlük Oluyor Ama Sana Tavsiyem Roborock - Xaomi - Drame Markalarından Şaşma

Bütçem tam belirli değil eğer 15-30k arası bir öneri varsa açığım çok fazla sermesekte yazın ince halılar kullanır kışın biraz daha kalın halılar kullanırız ev yaz kış havalandırıldığı camları açık olduğu için fazla toz toprak topluyor en büyük sıkıntı bu değil kedimiz fazla tüy döküyor tüyleri alabilsin ve ince halıları sorunsuz halledebilsin isterim. ekstra olarak paspas atabilen bir model varsa çok iyi olur bu bütçe aralığında eğer varsa birkaç çeşit sunulursa bunda bu var bunda yok gibisinden basit açıklamalarla sevinirim çünkü özellikleri hakkında hiçbir bilgim yok
Benim Kullandığım Modelin Üst Modelleri Bunlara Bak Araştırıp Atarım Gene

Son düzenleme:
teşekkürler hocam bilgilendirdiğin için bu söylediklerini dikkate alarak bir karar vereceğim. Şuanlık s8 maxv ultra mantıklı geliyor galiba onu alacağım
Haklısın Xaomi Kullanan Biri Olarak Araştırınca Gerçekten Kesinlikle Roborock Çok İyi Firma Çünkü Tüm Çalışma Ve Argeleri Robot Süpürge Üzerine Tamemen Adamlar Bunun Üzerine Çalışıyor Ve Mühendislik Harikası Ürünleri Xaomi O Kadar Çok Üretmiyor Robot Süpürge Yada Roborock Kadar Üst Model Teknolojilerin Yok Daha Fiyat Performans Mesela Roborock En Üst Model 80 K İse Xaomide 50-60 K Tamamen Fp Ürünler Yapıyor Xaomi İhtiyaca Göre Bakmak Lazım Ve Kesinlikle Markadan Çok Senin Yaptığın Bakım Önemli Yani Mesela Ben 5-6 Temizlik Sonra Fırçasını Temizliyordum Mesela İpler Dolanıyor Felan Bir Süre Sonra Temizlemezsen Fırça Motoru Zorluyor Mesela Anakart Bozuluyor O Yüzden Dikkatli Temiz Düzgün Kullanırsan Her Robot Süpürge Ömürlük Oluyor Ama Sana Tavsiyem Roborock - Xaomi - Drame Markalarından Şaşma

Benim Kullandığım Modelin Üst Modelleri Bunlara Bak Araştırıp Atarım Gene

teşekkürler hocam bilgilendirdiğin için bu söylediklerini dikkate alarak bir karar vereceğim. Şuanlık s8 maxv ultra mantıklı geliyor galiba onu alacağım
Güzel Ama Paspasları Kötü Bence Hani Yıl Oldu 2025 Şu Düz Paspaslar Çok Verimli Değil Bence

1756675430875.webp

Şu Şekil Dönen Paspaslar Daha İyi Leke Felan Çıkarıyor En Azından

Geri