Tamamen birebir aynı sebepten Q8 max plus tercih ettim, istasyonlu ile istasyonsuz arasında kalıp istasyonsuz almayı hiç düşünmediğim için Q8'i fiyatından ötürü tercih etmiştim, iyi ki de öyle yapmışım, haftada bir saç temizliği ile uğraşmak bile zor gelirken asla istasyonsuz cihazdan memnun kalmazmışım ki büyük rahatlık, sadece toz poşeti maaliyeti olsa da konforuna kesinlikle değer bence ki bunlar her cihazda olan şeyler. Q8 veya S8 olarak bahsetmiyorum, bence konfor amaçlı bir cihaz alıyorsan en konforlu olanı tercih edip istasyonlu bir cihaz al. O zaman istasyonsuz cihaz olur mu diye düşünmüştüm ama şuan kesinlikle düşünmezdim.
Robotun arkasında mavi bir hazne var, bu hazneyi istasyon her temizlikten sonra çekip boşaltıyor. İlk seferinde torbanın dolu olduğunu farketmemiştim, uygulamada da istasyonun torbasının doluluğunu göstermiyor, sesinden farkedip torbayı değiştirip hazneyi kendim boşaltmıştım garanti oldun diye. İstasyon gayet düzgün çalışıyor, bu olaydan sonra arada bir robotun haznesine uzaktan bir bakıp torbanın dolu olup olmadığını anlıyorum, en ufak bir parça bile kalsa toz torbasının dolduğunu anlıyorum, istasyonun sesinin değişmesinden de anladığım oluyor, istasyon bayağı güçlü çekiyor ve çok ses çıkartıyor(elektrik süpürgesinin 1.5 katı gibi düşünebilirsin). Boş olduğunda ve dolu olduğunda ses farkı oluyor, tıkalı borudan paraç girme sesi-açık borudan parça gitme sesi gibi bir fark, 2-2,5 ayda bir de torbayı değiştiriyorum. İstasyona başka bir şey yapmadım, yapmayada gerek olmadı çünkü. Mop kısmını hiç kullanmadım daha önce, bu konuda bir bilgim yok malesef.