Neler Yeni

Yardım 15 K Bütçede Robot Süpürge Tavsiyesi ?

BlueEcho

80+ Bronze
olabilir hocam tamamen şanş işi bende zamanında baktım şikayet var'a ama öylede olunca düzgün ürün bulmak imkansız gibi özelliklere göre bakmak lazım bence
şimdi ekstra olarak onda pad dönüyor ve halıya gelince biraz kalkıyor ama yinede değiyor diyenler olmuş pa olarak keşke bu fiyatla 20 civarı 6000 üzrinde olanlar olsaydı zaten alt markası roborock ama bi şekilde daha iyi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,724
İsim
Cengiz
şimdi ekstra olarak onda pad dönüyor ve halıya gelince biraz kalkıyor ama yinede değiyor diyenler olmuş pa olarak keşke bu fiyatla 20 civarı 6000 üzrinde olanlar olsaydı zaten alt markası roborock ama bi şekilde daha iyi
doğrudur mop olayı olabilir 6000 pa az evet ama bu özelliklere göre var mı roborock bilmiyorum şimdi bir tane bu işin tamirini yapan birine danışıyorum cevabını atarım

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,724
İsim
Cengiz
iyi olur bende alıcam

Bahsettiğim kişi oldukça güvenilir birine benziyor. 3 aydır videolarını izliyorum. WhatsApp'tan yazabileceğimizi söylemiş, bende yazdım isterseniz videolarını inceleyebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bahsettiğim kişi oldukça güvenilir birine benziyor. 3 aydır videolarını izliyorum. WhatsApp'tan yazabileceğimizi söylemiş, bende yazdım isterseniz videolarını inceleyebilirsiniz.

instagramıda bu

BlueEcho

80+ Bronze

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,724
İsim
Cengiz
bugun bu adamı bende izledim xiaomi ve roborock diyor
aynen ama roborock ben bu özelliklere sahip bulamadım yani 20 k ya dümdüz süpürgesi var roborock'un ve 4200 pa felan şuna baksana

aynen ama roborock ben bu özelliklere sahip bulamadım yani 20 k ya dümdüz süpürgesi var roborock'un ve 4200 pa felan şuna baksana

sadece boşaltması var sadece boşaltma olan xaomi x10 zaten 15 k yani

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam çok pahalıya gerek yok gerçekten hepsi aynı işlevde silmede pek işe yaradığı söylenmez her gün elektrikli süpürge ile tozları alacağanıza bunu çalıştırıp ufak tefek şeyleri hallediyo ama aylık detaylı temizliklerde sadece buna güvenip yaptırılmaz günlük ya da haftalıkda iş görür yormaz gözle görülür tozları alır evi temiz gösterir baza altlarına vs. girer amacı bu zaten silme falan boş iş 8 binlikde işinizi görür vakum gücüne bakarak alın derim özelliğe gerek yok.

ekrem imaro

80+ Bronze
hocam çok pahalıya gerek yok gerçekten hepsi aynı işlevde silmede pek işe yaradığı söylenmez her gün elektrikli süpürge ile tozları alacağanıza bunu çalıştırıp ufak tefek şeyleri hallediyo ama aylık detaylı temizliklerde sadece buna güvenip yaptırılmaz günlük ya da haftalıkda iş görür yormaz gözle görülür tozları alır evi temiz gösterir baza altlarına vs. girer amacı bu zaten silme falan boş iş 8 binlikde işinizi görür vakum gücüne bakarak alın derim özelliğe gerek yok.
hocam link atabilir misiniz?

BlueEcho

80+ Bronze

sadece boşaltması var sadece boşaltma olan xaomi x10 zaten 15 k yani

açıkcası ben bunu mantıklı bulmuştum hem 6000 pa hem mop dönüyor paspas ısıtma özelliğide var birdehavayada kaldırıyor mop fiyatına göre çok iyi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,724
İsim
Cengiz
Hocam Amacım 1 Kez Almak Tekrar Uğraşmamak Bahsettiğim Xiaomi Robot Vacuum X20 Plus Versiyonu Otomatik Toz Boşaltması Otomatik Su Alıp Kirli Suyu Boşaltması Falan Dikkatimi Çekiyor Her 10 Dakikada 1 Peşinden Gitmemek İçin Boşaltmamak İçin Özellikle Dikkatimi Çekiyor

hocam link atabilir misiniz?
8 K'lık Ürün Mü İstiyorsun Hocam ?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Nava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Saffet
Xiaomi robot vacuum x20 plus kullanıyoruz, çok memnunuz. Bugüne kadar kendimize eziyet etmişiz sadece kapı arkalarına giremiyor ve perdeler yere kadarsa perdeyi ittirmiyor engel görüp perde altı ve arkasını alamıyor. Zaten evde masaların üstü komidin vs. yerlerde de toz olacağı için haftada 1 veya 1.5 haftada bir normal süpürge ile giremediği yerleri alıyoruz gayet yeterli oluyor. Mobu da sadece su ile attığı halde (temizleyici madde koyunca köpürüyor ve uyarı veriyor ben yaptım siz o hatayı yapmayın 1 saat istasyona köpüren suyu boşaltmasını bekleyip uğraştım sile sile) sadece su ile de çok güzel mob yapıyor ben çok memnunum x20 ye bütçe çıkmazsa x10 da memnun eder diye düşünüyorum bu arada makinenin en azından 2 haftada bir alt fırçasına dolanan saç ve iplik vs. şeyleri temizlemeniz makinenin sensörlerini genel bir silip temizlemeniz gerekli ancak emin olun satın aldığım en mantıklı elektronik alet diyebilirim.

Edit: Adını da NUNU koydum ekstra fayda olarak ben mi deliyim bilmiyorum ama evde dolandıkça bana pozitif enerji veriyor ortada gezinmesi :D

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam Amacım 1 Kez Almak Tekrar Uğraşmamak Bahsettiğim Xiaomi Robot Vacuum X20 Plus Versiyonu Otomatik Toz Boşaltması Otomatik Su Alıp Kirli Suyu Boşaltması Falan Dikkatimi Çekiyor Her 10 Dakikada 1 Peşinden Gitmemek İçin Boşaltmamak İçin Özellikle Dikkatimi Çekiyor

8 K'lık Ürün Mü İstiyorsun Hocam ?
hocam 3+1 evimizde yeedi vac 2 pro var 1 ya da 2 temizlikde 1 boşaltıyoruz yani bence aşırı pahalısına gerek yok.

Top Bottom