F4IRFL4Y
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,653
- İsim
- Cengiz
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi robot vacuum x20 plus kullanıyoruz, çok memnunuz. Bugüne kadar kendimize eziyet etmişiz sadece kapı arkalarına giremiyor ve perdeler yere kadarsa perdeyi ittirmiyor engel görüp perde altı ve arkasını alamıyor. Zaten evde masaların üstü komidin vs. yerlerde de toz olacağı için haftada 1 veya 1.5 haftada bir normal süpürge ile giremediği yerleri alıyoruz gayet yeterli oluyor. Mobu da sadece su ile attığı halde (temizleyici madde koyunca köpürüyor ve uyarı veriyor ben yaptım siz o hatayı yapmayın 1 saat istasyona köpüren suyu boşaltmasını bekleyip uğraştım sile sile) sadece su ile de çok güzel mob yapıyor ben çok memnunum x20 ye bütçe çıkmazsa x10 da memnun eder diye düşünüyorum bu arada makinenin en azından 2 haftada bir alt fırçasına dolanan saç ve iplik vs. şeyleri temizlemeniz makinenin sensörlerini genel bir silip temizlemeniz gerekli ancak emin olun satın aldığım en mantıklı elektronik alet diyebilirim.
bahsettiğiniz model bu hocam herhalde bende almayı düşünüyorum bakalım hocam kesin alacağım zaten ne zamandır kullanıyorsunuz kronika rızası var mı onu merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğrudur Hocam Güzelmişhocam 3+1 evimizde yeedi vac 2 pro var 1 ya da 2 temizlikde 1 boşaltıyoruz yani bence aşırı pahalısına gerek yok.