Neler Yeni

Yardım 15 K Bütçede Robot Süpürge Tavsiyesi ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,653
İsim
Cengiz
Xiaomi robot vacuum x20 plus kullanıyoruz, çok memnunuz. Bugüne kadar kendimize eziyet etmişiz sadece kapı arkalarına giremiyor ve perdeler yere kadarsa perdeyi ittirmiyor engel görüp perde altı ve arkasını alamıyor. Zaten evde masaların üstü komidin vs. yerlerde de toz olacağı için haftada 1 veya 1.5 haftada bir normal süpürge ile giremediği yerleri alıyoruz gayet yeterli oluyor. Mobu da sadece su ile attığı halde (temizleyici madde koyunca köpürüyor ve uyarı veriyor ben yaptım siz o hatayı yapmayın 1 saat istasyona köpüren suyu boşaltmasını bekleyip uğraştım sile sile) sadece su ile de çok güzel mob yapıyor ben çok memnunum x20 ye bütçe çıkmazsa x10 da memnun eder diye düşünüyorum bu arada makinenin en azından 2 haftada bir alt fırçasına dolanan saç ve iplik vs. şeyleri temizlemeniz makinenin sensörlerini genel bir silip temizlemeniz gerekli ancak emin olun satın aldığım en mantıklı elektronik alet diyebilirim.

bahsettiğiniz model bu hocam herhalde bende almayı düşünüyorum bakalım hocam kesin alacağım zaten ne zamandır kullanıyorsunuz kronika rızası var mı onu merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 3+1 evimizde yeedi vac 2 pro var 1 ya da 2 temizlikde 1 boşaltıyoruz yani bence aşırı pahalısına gerek yok.
Doğrudur Hocam Güzelmiş

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,653
İsim
Cengiz

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,653
İsim
Cengiz
tavsiyem emiş gücü en yüksek hangisinde ise onu almanız silmede iyi iş çıkarmaz pek phlips de var https://www.amazon.com.tr/Philips-X...212835b579b6&language=tr_TR&gad_source=4&th=1 öyle ahım şahım bir silme yapmıyor.
bizim bahsettiğimiz xiaomi robot vacuum x20 plus'ın %1'ini yapmıyor senin kullandığın cihazın aynısı resmen bu

güzel emiyor hocam silme vs. boş ama emişi güzel.
22 k'ya 5000 pa mı hocam allah aşkına

Nava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Saffet

bahsettiğiniz model bu hocam herhalde bende almayı düşünüyorum bakalım hocam kesin alacağım zaten ne zamandır kullanıyorsunuz kronika rızası var mı onu merak ediyorum

Doğrudur Hocam Güzelmiş
Evet hocam bu model 8 ay civarı süredir kullanıyoruz herhangi bir sorun veya arıza yaşamadık bu süreçte hiçbir parçasını da yenilemedik filtre sağlığı zaten yüzde 60'da çöp torbasını da yenilemek yerine içini boşaltıp tekrar kullandım 8 ayda 4 kere doldu boşaltıp geri taktım sorun da olmadı yenisini almak zorunda değilsiniz yani.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
bizim bahsettiğimiz xiaomi robot vacuum x20 plus'ın %1'ini yapmıyor senin kullandığın cihazın aynısı resmen bu

22 k'ya 5000 pa mı hocam allah aşkına
hocam xiaomi ile çok bir fark yok bu 5000 xiaomi 6000 xiaomi sevmediğimiz için pek ev aletlerinde phlips tercih ettik.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,653
İsim
Cengiz
Evet hocam bu model 8 ay civarı süredir kullanıyoruz herhangi bir sorun veya arıza yaşamadık bu süreçte hiçbir parçasını da yenilemedik filtre sağlığı zaten yüzde 60'da çöp torbasını da yenilemek yerine içini boşaltıp tekrar kullandım 8 ayda 4 kere doldu boşaltıp geri taktım sorun da olmadı yenisini almak zorunda değilsiniz yani.
filtre sağlından bahsettin hocam filtreyi değiştirmek mi gerekiyor yeni parça alıp yoksa temizlemek mi ?

hocam xiaomi ile çok bir fark yok bu 5000 xiaomi 6000 xiaomi sevmediğimiz için pek ev aletlerinde phlips tercih ettik.
hocam o anlamda demedim yanlış analama yani 22 k bandında etmez diyorum x10 modeli var mesela xiaominin benzerler 5000 pa oda ama
15 k yani fiyat anlamıdna diyorum yoksa elbette kalitelidir

Nava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Saffet
filtre sağlından bahsettin hocam filtreyi değiştirmek mi gerekiyor yeni parça alıp yoksa temizlemek mi ?
Parçaların sağlığı yüzde 10 ve altına düştüğünde yenisini takmanız tavsiye ediliyor temizleyince aynı verimi sunmaz diye düşünüyorum ancak parçaların da sadece motor filtresinin orjinalini kullanmayı düşünüyorum onun dışındakiler gayet ucuza satılıyor yan sanayı olarak

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

hocam o anlamda demedim yanlış analama yani 22 k bandında etmez diyorum x10 modeli var mesela xiaominin benzerler 5000 pa oda ama
15 k yani fiyat anlamıdna diyorum yoksa elbette kalitelidir
hocam gözümde hepsi aynı işi yaptığı için phlips mi yeedi mi desen yeedi derim 2.5 kat daha ucuz ve 2 side aynı işlevi yapıyo.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,653
İsim
Cengiz
Parçaların sağlığı yüzde 10 ve altına düştüğünde yenisini takmanız tavsiye ediliyor temizleyince aynı verimi sunmaz diye düşünüyorum ancak parçaların da sadece motor filtresinin orjinalini kullanmayı düşünüyorum onun dışındakiler gayet ucuza satılıyor yan sanayı olarak
anladım teşşekürler hocam

hocam gözümde hepsi aynı işi yaptığı için phlips mi yeedi mi desen yeedi derim 2.5 kat daha ucuz ve 2 side aynı işlevi yapıyo.
evet haklısın

ScroysT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Adnan Karakoç

evet haklısın
normalde q7 alıp geçicektim sizin dediğiniz gibi sürekli peşinden dolanmaksa 7 fazla verip torbalı almak mantıklı geldi biraz fazla gibi değer mi bilemedim onu

su damıtma problemi oldu mu ve bu istasyon sizce çok büyük bir konfor mu

• Beğen
Reaksiyonlar: Nava

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,653
İsim
Cengiz
normalde q7 alıp geçicektim sizin dediğiniz gibi sürekli peşinden dolanmaksa 7 fazla verip torbalı almak mantıklı geldi biraz fazla gibi değer mi bilemedim onu

su damıtma problemi oldu mu ve bu istasyon sizce çok büyük bir konfor mu
bende 5k fazla verip otomatik su alıp boşaltmasını + olarak görüyorum işte yoksa toz boşaltması için x10 alır geçerdim bence böyle ürünler için 5-7 k fazla değil üzerine zaten pahalı ürünler yani kullanan arkadaş da var 8 aydır ona da sorabilirsin mesela bide bu teknik servisçi var ondan da dönüş gelsin alacağım bende

Top Bottom