🔥İndirim Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz

mediamarktta 8999 TL en azından muhatabınız var 1k ucuza alıcam diye şahıs firmalarından saçma sapan yerlerden ürünler almayın satıcı HB olsaydı sorunsuz alınabilirdi

Bu fiyata neden alınmazmış? Daha iyi önerin var mı bu fiyat bandında?

hocam hatırladınızmı beni :) ne yapmalıyım sizce daha beklemenin faydası olurmu
Fiyatları ben belirlemiyorum, satıcı güvenilir mi bilgim yok. 8k bandında en iyisi bu. Veya 1k daha koyarak öğrenci indirimiyle G65B alınabilir, o daha üst seviye bir model. Sadece şu anki fiyatına göre yorum yapabilirim. Fiyatı düşerse daha iyi olur tabii ama bu fiyat bandında oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim.

Fiyatları ben belirlemiyorum, satıcı güvenilir mi bilgim yok. 8k bandında en iyisi bu. Veya 1k daha koyarak öğrenci indirimiyle G65B alınabilir, o daha üst seviye bir model. Sadece şu anki fiyatına göre yorum yapabilirim. Fiyatı düşerse daha iyi olur tabii ama bu fiyat bandında oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim.
g65b çok düşündürüyor beni halen ya sanki paranın nerdeyse yarısını smart tv gibi olan akıllı sistemine veriyoruz gibi geldi onuda ne kadar kullanırım bilmiyorum

Bu modelin renk gamutu lenovodan düşük. %65 rec 2020 vs %68 rec 2020, %90-93 DCI-P3 vs %85 DCI-P3. Kullanılan panel lenovo da boe markasına ait oxide tft iken dell de kullanılan panel auo markasına ait a-si tft panel. Lenovo daha kaliteli bir panel yapısına sahip. Lenovo daha hızlı.

Ayrıca dell'in panel revizesine gittiği yönde şikayetler var. Dell söylentiye göre yeni panelde 850:1 kontrast oranı ve 250nit parlaklık sunuyormuş, bu durumda giriş seviye modellerden farkı kalmaz.

Desktop Screenshot 2025.07.09 - 22.03.26.81.webp

Desktop Screenshot 2025.07.09 - 22.03.40.43.webp

Desktop Screenshot 2025.07.09 - 22.04.19.63.webp
Desktop Screenshot 2025.07.09 - 22.04.34.84.webp

Daha iyi öneriniz varsa alalım o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g65b çok düşündürüyor beni halen ya sanki paranın nerdeyse yarısını smart tv gibi olan akıllı sistemine veriyoruz gibi geldi onuda ne kadar kullanırım bilmiyorum
Smart TV olmasa bile 9k bandında öğrenci indirimiyle en iyisi G65B, VA ile alakalı takıntınız varsa R27QE alıp geçebilirsiniz. Başka mantıklı bir şey gelmiyor aklıma. Beklentiniz nedir?

Daha iyi öneriniz varsa alalım o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Smart TV olmasa bile 9k bandında en iyisi G65B, VA ile alakalı takıntınız varsa R27QE alıp geçebilirsiniz. Başka mantıklı bir şey gelmiyor aklıma.
Şuan aklımda hiçbir link yok. Beklemede kalın😎.

Bu modelin renk gamutu lenovodan düşük. %65 rec 2020 vs %68 rec 2020, %90-93 DCI-P3 vs %85 DCI-P3. Kullanılan panel lenovo da boe markasına ait oxide tft iken dell de kullanılan panel auo markasına ait a-si tft panel. Lenovo daha kaliteli bir panel yapısına sahip. Lenovo daha hızlı.

Ayrıca dell'in panel revizesine gittiği yönde şikayetler var. Dell söylentiye göre yeni panelde 850:1 kontrast oranı ve 250nit parlaklık sunuyormuş, bu durumda giriş seviye modellerden farkı kalmaz.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
tabii ki tercih meselesi ben 4 defa lenovo aldım hepsi ölüpiksel sorunluydu. İstediği kadar iyi olsun bazı yorumlarda da sonradan çizgi falan çıkması olunca uzak durulması gereken bir cihaz bana göre. Dell aldım şimdi çok memnunum. Hem lenovodaki mat ekran parlaklığı çok etkiliyor.

tabii ki tercih meselesi ben 4 defa lenovo aldım hepsi ölüpiksel sorunluydu. İstediği kadar iyi olsun bazı yorumlarda da sonradan çizgi falan çıkması olunca uzak durulması gereken bir cihaz bana göre. Dell aldım şimdi çok memnunum. Hem lenovodaki mat ekran parlaklığı çok etkiliyor.
Ne zaman almıştınız? Kalite kontrol kısmında bir şey diyemem bu konuda haklısınız ama lcd monitörlerin %99'u zaten mat kaplama kullanıyor.

Geri