- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,797
1650 SUPER için alsam mı
Premium yoksa salla özelden adres ve ürün ücretini ben sip edeyim sanakargo paralı olmasa alırdım
Normalde kupon için bekliyordum. O 100 liralık kuponu keşke dün gelseydi de kullanabilseydim. Az sonra bakarımPremium yoksa salla özelden adres ve ürün ücretini ben sip edeyim sana
Daha açıp kullanamadım ama 76 lira kupon gelenler olmuş. Hepsipaylerle falan yarı fiyatına alabilirdim mesele o aslında.Te 10 gün önce almışsın, işini görmüş. Fiyatta çok da bi fark yok.
Asus tuf gaming a 15 4060 için uyumlu mu?
Premiuma kupon vermiyor aynı üründe annem ve babama kupon geliyor bana gelmiyor150/75 kupon ile aldık, şimdi bide %50 indirim kuponu (max 100₺) vermişler. HB uzun zamandır premium olmayanlara kıyak geçiyor heralde.
Alıntıyı görüntüle
Hocam vergiyle birlikte ailexp. de 700 bilmem kaç tl’ye geliyodu mecbur mx-6 sipariş ettim bende. Kredi kartı ile süreceğim her tarafı eşit ve dümdüz olarak.Notebook için termal macun alacaksınız PTM olan macunlara bakmanız gerekir. Zorda kalınırsa sürebilirsiniz ama en geç 1 ay sonra eski sıcaklıklarına döner.
Notebook için yayma şeklinde sürme ortaya bırak sonra sonra vida sırasına göre sık.Hocam vergiyle birlikte ailexp. de 700 bilmem kaç tl’ye geliyodu mecbur mx-6 sipariş ettim bende. Kredi kartı ile süreceğim her tarafı eşit ve dümdüz olarak.
Alper Karadağ o şekilde sürüyor hocam fakat genellikle mx4 sürüyor.Notebook için yayma şeklinde sürme ortaya bırak sonra sonra vida sırasına göre sık.
O zaman öyle sür.Alper Karadağ o şekilde sürüyor hocam fakat genellikle mx4 sürüyor.
Varsa ve yeni kullanmış isen macunu gerek yok.Gerek yok o zaman boşuna almaya. Thermalright Cpu secure de aldım taktım da hiç bir etkisi olmadı. Oyun da zaten 60 derece üstüne çıkmıyor pek de işte boşta yüksek olması biraz sinir bozucu.