mx6 yeni versiyonu termal değerleri bir tık daha iyi.Mx 4 ile mx6 farkı ne
hepsiburada premium varsa kargo direkt bedava. ek bilgi olarak ekleyelim.LİNK
Şuanda en uygunu ihtiyacı olan alabilir.
4gr da kargo bedavaya geliyor anlamadım.
LİNK 4GR 370TL
Teşekkür ediyorum, özel kod ile 294 TL' ye geliyormx6 al hocam yapmaz
Hocam mx6 nın yeni sürümünü aldım fakat diğer macunlara göre daha katı kuru olduğu için onu kartla vb. Yaymak zor ve bence imkansız. Ben de “X” şeklinde işlemciye uygulayıp yaymadan üstüne stok fanı koyup vidaladım (biraz fanı tutup ileri geri hareket ettirdim yayılsın diye) siz nasıl uyguladınız acaba çünkü içim rahat etmiyor pekmx6 yeni versiyonu termal değerleri bir tık daha iyi.
mx4 tercihim olur mx6 kullanıyorum şuan çok beğenmedim
arctic bizzat kendisi x yöntemini öneriyor, viskozitesi yüksek olduğu için yaymak zor. Attığım linkteki twitte ve aşağısındaki twitten okuyabilirsiniz. İkinci twitte şöyle diyor: Kesin olan bir şey var: MX-6 oldukça viskoz, yüksek performanslı bir macundur ve spatula ile uygulanamaz. Soğutucudan gelen temas basıncı macunun düzgün bir şekilde yayılmasını sağlar.Hocam mx6 nın yeni sürümünü aldım fakat diğer macunlara göre daha katı kuru olduğu için onu kartla vb. Yaymak zor ve bence imkansız. Ben de “X” şeklinde işlemciye uygulayıp yaymadan üstüne stok fanı koyup vidaladım (biraz fanı tutup ileri geri hareket ettirdim yayılsın diye) siz nasıl uyguladınız acaba çünkü içim rahat etmiyor pek