🔥İndirim Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 8gr 398TL

mx6 yeni versiyonu termal değerleri bir tık daha iyi.
Hocam mx6 nın yeni sürümünü aldım fakat diğer macunlara göre daha katı kuru olduğu için onu kartla vb. Yaymak zor ve bence imkansız. Ben de “X” şeklinde işlemciye uygulayıp yaymadan üstüne stok fanı koyup vidaladım (biraz fanı tutup ileri geri hareket ettirdim yayılsın diye) siz nasıl uyguladınız acaba çünkü içim rahat etmiyor pek

mx4 tercihim olur mx6 kullanıyorum şuan çok beğenmedim

çok az farklar var ama mx6 bende mx4 kadar iş görmedi

Hocam mx6 nın yeni sürümünü aldım fakat diğer macunlara göre daha katı kuru olduğu için onu kartla vb. Yaymak zor ve bence imkansız. Ben de “X” şeklinde işlemciye uygulayıp yaymadan üstüne stok fanı koyup vidaladım (biraz fanı tutup ileri geri hareket ettirdim yayılsın diye) siz nasıl uyguladınız acaba çünkü içim rahat etmiyor pek
arctic bizzat kendisi x yöntemini öneriyor, viskozitesi yüksek olduğu için yaymak zor. Attığım linkteki twitte ve aşağısındaki twitten okuyabilirsiniz. İkinci twitte şöyle diyor: Kesin olan bir şey var: MX-6 oldukça viskoz, yüksek performanslı bir macundur ve spatula ile uygulanamaz. Soğutucudan gelen temas basıncı macunun düzgün bir şekilde yayılmasını sağlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,091,859
Üyeler
173,565
Son üye
husnudarici
Geri