4 gramı 5 defa kullanabilirsiniz.Laptop için kullanacağım hocam, 4 gr yeterli mi ?
ne kadar hızlı hocamHızlı pump out yapıyor bu macun, MX6 daha iyidir
kule tipi kullanıp 5600 gibi işlemci kullananlar için iyi bence ben öyle kullanıyorumÇok akışkan ve yüksek sıcaklıklara hiç dayanamıyor kupkuru oluyor. Özellikle notebooklar için ben önermiyorum.
İşlemci sıcaklığı artarsa ve eski sıcaklığa dönerse pump out yapmış demektirne kadar hızlı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kule tipi kullanıp 5600 gibi işlemci kullananlar için iyi bence ben öyle kullanıyorum
mx4 ü 3070 de kullanıyorum mx6 kullanmak daha mantıklı sanırsamİşlemci sıcaklığı artarsa ve eski sıcaklığa dönerse pump out yapmış demektir
Kargo parası 143₺Daha ucuza var.
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (20gr) (AR-ACTCP00001B) | Teknobiyotik
ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yüksek Performanslı Isı Transferi Artic termal macunları piyasanın en fiyat performas ürünü olmalarının yanı sıra, işlemci ile soğutucu arasında ısı transferini sağlayan 8.5W/mK ısı iletim katsayısına sahip yüksek yoğunluklu muhteşem soğutmayı destekleyen...www.teknobiyotik.com
Arctic ACTCP00001B Arctic ACTCP00001B Termal Macun, MX-4 (20g) 2019 Edition Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic ACTCP00001B Arctic ACTCP00001B Termal Macun, MX-4 (20g) 2019 Edition Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Amazondan alKargo parası 143₺