- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,797
Tam bir daha girerken SEPETTE150 kodunu verdi, çalışmadı
ben bi kere kullandım buzdolabına attım benimki GG o zamanAğzını kapatıp oda sıcaklığında saklarsan 10 yıl geçse de bozulmaz. En az 5-6 defa işlemci için kullanabilirsin.
Normalde önerilmez çıkar at çekmeceye. Bir şey olmamıştır.ben bi kere kullandım buzdolabına attım benimki GG o zaman
Hocam bugun geldi. Orjinal oldugundan tam emin degilim. Kutunun yan tarafında qr kodun yarisini kazidim ve kontrol ettim bu siteye yonlendirdi.Geldiğinde yorum yaparsan çok iyi olur. Hem buraya hem de pazaramaya. Aşağı yukarı orijinal olup olmadığı testlerde anlaşılır.
İnan ben de kesin bir şey söyleyemem. Çabuk geldiğine sevindim ne güzel.Hocam bugun geldi. Orjinal oldugundan tam emin degilim. Kutunun yan tarafında qr kodun yarisini kazidim ve kontrol ettim bu siteye yonlendirdi.
![]()
MX-6 | ULTIMATE Performance Thermal Paste | ACTCP00080A | ARCTIC
Newly developed premium paste from ARCTIC: The MX-6 ACTCP00080A | Especially thin application, high thermal conductivity, very low thermal resistance | ARCTIC MX-6 | Simply the Paste | ARCTIC Storewww.arctic.de
Bende sipariş verdim kod yokmuş sadece QR kod var diorlar yeni üretimlerde. Resmi siteye yönlendirirse orijinal diyorlar.Hocam bugun geldi. Orjinal oldugundan tam emin degilim. Kutunun yan tarafında qr kodun yarisini kazidim ve kontrol ettim bu siteye yonlendirdi.
![]()
Newly developed premium paste from ARCTIC: The MX-6 ACTCP00080A | Especially thin application, high thermal conductivity, very low thermal resistance | ARCTIC MX-6 | Simply the Paste | ARCTIC Storewww.arctic.de
hocam sürüp test etme şansınız varsa çok iyi olur ona göre sipariş geçeceğimHocam bugun geldi. Orjinal oldugundan tam emin degilim. Kutunun yan tarafında qr kodun yarisini kazidim ve kontrol ettim bu siteye yonlendirdi.
![]()
Laptopu alalim 1 2 ay oldu olmadı. O yizden hemen bakım yapmak istemiyorum. Biraz vakit geçsin ondan sonra yapacagimhocam sürüp test etme şansınız varsa çok iyi olur ona göre sipariş geçeceğim
Sizde ne kadara geliyor?hocam sürüp test etme şansınız varsa çok iyi olur ona göre sipariş geçeceğim
Pazaramada kupon vardi . 260 tl ye denk geldi mx/6 4gr versiyonu. Daha bugun geldi. Orjinalligini pek bilmiyorumda yukariya yazdim.Sizde ne kadara geliyor?