Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 4g

Pazaramadan kupon vardı 260 tl ye aldım. Satici guvenilirmi?. Fiyatı iyi mi? ?

Hepsiburadadan almak varken sorunsuz bu satıcıdan neden aldın ki? Orijinal ürün olduğunu zannetmiyorum.

Kupon yok. 320 tl ye denk geliyordu. O yuzden ordan sectim.
Geldiğinde yorum yaparsan çok iyi olur. Hem buraya hem de pazaramaya. Aşağı yukarı orijinal olup olmadığı testlerde anlaşılır.

75tl kupon gelmiş nerden geldi bilmiyorum 235tl'ye aldım geçtim. Premium yok hepsi burada. Yinede uygun çünkü 4gr olan tüp bu. Teşekkürler paylaşım için.

hocam bana da altlimitsiz 150 lira kupon vermiş pazarama acaba orjinal midir benimde alasım geliyor

Geldiğinde yorum yaparsan çok iyi olur. Hem buraya hem de pazaramaya. Aşağı yukarı orijinal olup olmadığı testlerde anlaşılır.
Aslında asus tuf a 15 laptop var (onu DA sayesinde indirimli aldım) onun bakımına daha birkaç ay var o yüzden şuan kullanmayı pek düşünmüyorum.

Ağzını kapatıp oda sıcaklığında saklarsan 10 yıl geçse de bozulmaz. En az 5-6 defa işlemci için kullanabilirsin.
Hocam merhaba laptop için alacağım sizce uygun mu? (İ7 1235U İrix Xe Graphics) Ve işlemciyle ekran kartı için kullanacağız öyle değil mi, bilgili birine benziyorsunuz o yüzden size sordum.

Alasım yoktu ama alt limitsiz 75 TL varmış hesapta nereden geldiyse artık onunla beraber yapıştırdım

Şimdi şansıma sövsem ban yerim di mi?

Ekler

• 1000108023.webp
    1000108023.webp
    76.8 KB · Hit: 40
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,089
Üyeler
183,059