Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 4g

dandik macun alir isen evet oyle ama bu tarz kaliteli macunlar 2 sene dayaniyor. ben 2 senede bir degisiyorum. birazcik paraniza kiyip iyisini alin ve keyfinize bakin. islemcim 60 derecenin ustune cikmadi havalar 40 dereceyken
Yetkili bir abiye benziyorsun. Bende bundan var 2 sene önce almıştım bir kez kullandım. Ağzı kapalı duruyor kontrol ettim kurumamış. Bu mx 6 dan iyi midir ?

Ekler

• IMG_7196.webp
    IMG_7196.webp
    34.9 KB · Hit: 56
Yetkili bir abiye benziyorsun. Bende bundan var 2 sene önce almıştım bir kez kullandım. Ağzı kapalı duruyor kontrol ettim kurumamış. Bu mx 6 dan iyi midir ?
Mx-6 dan iyi değildir de benzerdir diye düşünüyorum. Kullanabilirsin. Ekstra masrafa gerek yok.

Bu güzel bir ürün. Mx 6 dan iyi değil ama piyasada bulunan çoğu macundan iyi. Bundan da kullandım ve uzun ömürlü bir macun. 1 sene sorunsuz kullanirsin.

Olmaz bende öyle geziyor normal yani bu işlemcilerde.
Gerek yok o zaman boşuna almaya. Thermalright Cpu secure de aldım taktım da hiç bir etkisi olmadı. Oyun da zaten 60 derece üstüne çıkmıyor pek de işte boşta yüksek olması biraz sinir bozucu.

Premium -50 TL masrafı saymazsak 75 TL kuponla 185 TL'ye aldık. Teşekkürler.

1756199202888.webp

Aynen ben 1 gr Grizzly kryonaut alayım kargo geldiği anda indirim yapın aferin size

Bitebilir veya kuruyamaz mı
Düzgün sürülen macun 3-5 sene rahat gidiyor, kolay kolay kurumuyor hocam. 5 seneyi geçmiş işlemcileri söktüğüm zaman kurumuş macun görüyorum ancak. 2 seneden önce değiştirilmesini de pek gerekli görmüyorum, deneyimlerime göre. 3 tane internet kafenin bakımını yaptım, elimden bine yakın bilgisayar geçmiştir.

Geri