Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,760
6TL daha yüksek olduğu için mi? Böyle düşün 260TL değil şu anda.Şimdi şansıma sövsem ban yerim di mi?

6TL daha yüksek olduğu için mi? Böyle düşün 260TL değil şu anda.Şimdi şansıma sövsem ban yerim di mi?
Te 10 gün önce almışsın, işini görmüş. Fiyatta çok da bi fark yok.Şimdi şansıma sövsem ban yerim di mi?
420TL ye 8GR vardı geçen onu almıştım 2-3 sene yeter bana
Notebook için termal macun alacaksınız PTM olan macunlara bakmanız gerekir. Zorda kalınırsa sürebilirsiniz ama en geç 1 ay sonra eski sıcaklıklarına döner.Hocam merhaba laptop için alacağım sizce uygun mu? (İ7 1235U İrix Xe Graphics) Ve işlemciyle ekran kartı için kullanacağız öyle değil mi, bilgili birine benziyorsunuz o yüzden size sordum.
Donanım arşivi kanalı sistem toplama ile ön plana çıkıyor değil mi? Forumdaki kullanıcılar da sistemler üzerine takılıyor genelde. Neden gördüğü açık değil mi?Neden konu uygun termal macun olunca forumda ilgi görüyor
9800x3d de kullanıyorum sorun yok alabilirsin thermal grizzly kryoanut ile kıyaslamalarına bakdım aynı degerleri veriyorlarRyzen 7 7800x3d için Alınır mı? thermal grizzly kryoanut alicaktim ama guvenilir saticida bulamadim onu. Sizce bunu alip geçsemmi çok fark varmi aralarinda
Özellikle termal olunca daha bi ilgi çekiyorDonanım arşivi kanalı sistem toplama ile ön plana çıkıyor değil mi? Forumdaki kullanıcılar da sistemler üzerine takılıyor genelde. Neden gördüğü açık değil mi?
Fiyatı diğer teknolojik ürünlere göre uygun olduğundan ilgi çekiyor. İşlemci, ekran kartı, laptop derken bir çok teknolojik alette kullanılabiliyor. Bakım yapacak kişilerinde ihtiyacı oluyor. Temizlerken macunları da yenileyeyim diyebiliyor. Birden fazla kullanılabiliyor ve yıllarca saklanabiliyor olması da cezbediyor. Çok böyle sebep mevcut.Özellikle termal olunca daha bi ilgi çekiyor
Bende de 8 gr olanı var dostum baya bi işimi gördü 397 ye mi ne aldım bende420TL ye 8GR vardı geçen onu almıştım 2-3 sene yeter bana![]()
Roll on olarak kullanıyoruz çünkü. Yapısı kaynaklı ter bezlerini kapattığı için kokuyu önlüyorNeden konu uygun termal macun olunca forumda ilgi görüyor