K.R.A.T.O.S
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 507
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 6700xt vardi dün verdim bileydim sana yardimci olurdumİşin ucunda bütün kapılar bütçeye açılıyor. Her geçen gün de zam geliyor. Ne edeceğiz şaşırdık. B580 alacak idim 10bin e AMD kadar stabil değil diye vaz geçtim. 10bin dolaylarında bir şey alacağız artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayirli olsun hocam bana yetmiyir geçen last of us p2 yukledim 9gb vram yiyor minimumAYnisini 3 hafta önce 12kya aldım indirimde 1080p için yetiyor bu arada her oyunu rahat oynuyorum
9k serisinde var bence 7 serisine bakıyirum 7700xt yada 7800xt alicamvallahi garip bir video kartın üstüne soğutucu basıp gönderiyor sapphire nasıl bir sorunu olabilir hayır sorun varsa sadece neden sapphire de olsun.
Doğru hocam evet sma amd kanadında en iyiside bu diye biliyorum xfx vardı bende fan bugu vb oluyirduMarkalar sadece kartın üzerine soğutucu basmıyor ki, dizayn ve kullanılan komponentlere kadar kendileri karar veriyor. PCB'nin materyalinden güç konnektörlerine, BIOS çipi, yazılımı ve VRM'den kapasitör ve dirençlerine kadar ne kullanılacağına kendileri karar veriyor.