🔥İndirim Sapphire RX 9060XT 8GB Pulse 15000TL

İşin ucunda bütün kapılar bütçeye açılıyor. Her geçen gün de zam geliyor. Ne edeceğiz şaşırdık. B580 alacak idim 10bin e AMD kadar stabil değil diye vaz geçtim. 10bin dolaylarında bir şey alacağız artık
Bende 6700xt vardi dün verdim bileydim sana yardimci olurdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AYnisini 3 hafta önce 12kya aldım indirimde 1080p için yetiyor bu arada her oyunu rahat oynuyorum
Hayirli olsun hocam bana yetmiyir geçen last of us p2 yukledim 9gb vram yiyor minimum

vallahi garip bir video kartın üstüne soğutucu basıp gönderiyor sapphire nasıl bir sorunu olabilir hayır sorun varsa sadece neden sapphire de olsun.
9k serisinde var bence 7 serisine bakıyirum 7700xt yada 7800xt alicam

Markalar sadece kartın üzerine soğutucu basmıyor ki, dizayn ve kullanılan komponentlere kadar kendileri karar veriyor. PCB'nin materyalinden güç konnektörlerine, BIOS çipi, yazılımı ve VRM'den kapasitör ve dirençlerine kadar ne kullanılacağına kendileri karar veriyor.
Doğru hocam evet sma amd kanadında en iyiside bu diye biliyorum xfx vardı bende fan bugu vb oluyirdu

Hayirli olsun hocam bana yetmiyir geçen last of us p2 yukledim 9gb vram yiyor minimum

Kısmet Hocam hayatta her şey kısmet:)

Bu adam önermiyorsa vardır geçerli bir sebebi.
Rampage, Gamepower gibi markaların ürünlerini teknoloji devi gibi tanıtan malum partili şahıslar varken Recep Baltaşın her sözü imzadır bu piyasada.
Adam tecrübenin vucut bulmuş hali seviyodum

öyle olsa bile giriş modellerin çoğu amd nin referansını tasarımını kullanırlar sapphire pulse 7800xt kullanıyorum daha hiç sorun çekmedim videoda kullanılan bios sürümü WHQL değil diye biliyorum.
demek istediğim sorun markadan ziyade kullanılan sürümlerden kaynaklı veya direkt şansızlık olabilir WHQL kullanıp sorun çeken çok az insan gördüm.
Hocam kartinizin ses durumu vevdereceleri nedir olmadi bende bu modeli alacağım dm den yazabilirmisiniz

Kısmet Hocam hayatta her şey kısmet:)
Evet hocam :)

Doğru hocam evet sma amd kanadında en iyiside bu diye biliyorum xfx vardı bende fan bugu vb oluyirdu
Valla güzel olurmuş sendekini alsaydım hocam da.Last of usa yetiyor yt testlerinde kendim denemedim ama 2kda mi kullaniyorsunuz siz

vallahi garip bir video kartın üstüne soğutucu basıp gönderiyor sapphire nasıl bir sorunu olabilir hayır sorun varsa sadece neden sapphire de olsun.
Ful yükte 3 saat warzone oynadim en fazla 61 derece gordu ekran karti sogutma problemi yok zaten ama benmki sifir 3 haftalik kart belki ondandir

Yt testlerine bakin hocam ultrada 70 civari fps veriyor belki islemciniz dusuktür tabi

Kas gücü olarak 6700den daha iyi ama sanirsam zaten 9060
10fps daha çok veriyor 6700xt den bende 70fpslerde oynuyordum zaten part 2 yi 7500f te var ki zaten hayli hayli besliyor bu kartı

Besliyor du artık çalışan bir pc yok :D şu konsol bi satılaydı

Millet, indirim kodlarıyla ekstra düşüş var. Üstüne 12 bin üstü ürünlerde 9 taksit gelmiş. Laptop ya da konsol bakan kaçırmasın GGWP500/300 kodlarını kullanın trendyolda sonra teşekkür edersiniz skdlskdl

Geri