Abem benim, uzun yıllar bende AMD Gpu kullandım çok sorun yaşadım güncel ekran kartlarından bahsetmiyorum ne zaman ki NVDİA'ya geçtim abi sorun yaşamadım...
1- FSR ne kadar iyi olursa olsun performansı aynı oranda arttıramıyorsa ve neredeyse hiçbir oyunda resmen desteklenmiyorsa bir anlamı yok.
2- VRAM cimrisi...
Yine saçma sapan tartışma yaratacak bir konu. İki kartında birbirinden iyi olduğu yönler var. İkisinide kullanmış biri olarak yazılımsal sebeplerden Nvidia...
Hocam yaklaşık 2-3 senedir kullanıyorum yıllık ödeme yapıyorum ve performansından memnunum bugüne kadar sorun yaşatmadı. Superonline'dan geçtim yani birde...
Anladığım kadarıyla bütçeniz fazla ondan dolayı tercihlerinizi neye göre kıyas etmemizi bekliyorsunuz ? CL 28 değeri çok iyimiş birde buna UPS çekin tamamdır.
Bende öyle olmuyordu mesela ets2 filan oynuyorum sorun yok cpu düşüktü masaüstünde de düşüktü hoi4 oynuyorum düşüktü anlamadım ama böyle bir durum yaşamıştım
Arka planda işlemcini yiyen bir şey var mı ? Veya olmaması gereken yerlerden indirdiğin şeyler vs. bende de valoratta cpu çok yüksekti fivem de görev...
Hocam yükü işlemciden alıp ekran kartına vermen için en yüksek ayarlara al görüntü kalitesi anlamında çözünürlüğü vs artırabildiğin kadar arttır. Bu şekilde...
Herkes herhalde kendi aldığı kartı övüyor sanırsam, asıl soru şu olması lazım hangi kartın daha iyi olduğunu anlamak için.
İki kartta aynı fiyat olsa...