colorful battle ax mı bu mu ? çünkü tam olarak bugün battel ax alacaktım 52 k ya bu daha ucuz olmuş öneriniz nedir ?
1777039941
birde bizim şirkette ki bilgi işlem çalışanına sordum anakartın hangi marka ise ondan almak daha iyi olur dedi doğruluğu var mıdır ?
Hocam tercihimi 5070ti'dan yana kullanacağım tam colorful alacakken vatanın yaptığı indirim geldi ventus 3x oc 50 k mantıklı olabilir mi ?
1777039397
@kyemre058 hocam sende destek olur musun ? Bu arada diğer bileşenlerin hepsini sipariş verdim tekrar teşekkür ederim.
1777039713
birde bizim...
Teşekkür ederim ikinize de @kyemre058 ve @fernweh ekran kartı için halen kararsızım ne yapacağım diye :D Arada 5080'e de kafam gidiyor :D. Bu kasa ve sıvı soğutma için ne diyorsunuz veya önerebileceğiniz kaynaklar var mı ? Akvaryum kasa düşündüm şık ve güzel duruyor ama masanın üstüne...
Hocam cevabın için teşekkürler, tamamen sıfır olsun istediğim için ikinci el bakmadım artı olarak ram için param güvendeyi nedense tercih etmiyorlar bundan dolayı da çok üzerine düşmek istemedim
Bende çok bilgili değilim fakat bilgisayar toplarken bende bazı sorular soruyorum benim konuyu incelersen belki parçalar hakkında bilgi edinebilirsin. Ama benim araştırmalarıma göre 10-20 daha fazla verip daha iyi bir işlemci ve anakart alabilirsin gibi toplama olur dersen
Merhabalar,
Akşam yapmış olduğum araştırmalar sonucu biraz daha kafama bir şeyler oturmuş durumda, listem şu şekilde ;
CPU : https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-9800x3d-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,812013733.html
ANAKART ...
Hocam normalde 9950x3d ve 5070ti düşünüyordum fakat kullanıma bağlı olarak 9800x3d yeterli olabileceği anlatıldı bende araştırmaya başladım çift ccd vs konusundan dolayı acaba beni 9800 kurtarır mı diye düşündüm oradan kısar kalan paraylada ram ve gpu ya daha üst model alırım diye düşünerek...