xeht isimli üyenin son içerikleri

1. X

Bilgisayar topluyorum önerilerinizi bekliyorum.

Evet hocam tekrardan hepinize teşekkürler @kyemre058 @Mr. Ahmet sez @jombo tüm parçaları topladım siparişlerini verdim, sizlerle de son durumu paylaşmak isterim. CPU : AMD Ryzen 7 9800x3d --> 21.462 TL (Peşin Fiyatına 6 Taksit) RAM : Goodram IRDM 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 --> 22.058 TL (Peşin...
  2. X

🔥İndirim Vatan bilgisayar anakart indirimleri

9800x3d bugün b850 tomahawk max msi aldım
  3. X

🔥İndirim MSI RTX 5070 TI VENTUS 3X OC 16G 50.872 TL

battle axe i öneriyorsunuz yani doğru muyum ?
  4. X

🔥İndirim MSI RTX 5070 TI VENTUS 3X OC 16G 50.872 TL

colorful battle ax mı bu mu ? çünkü tam olarak bugün battel ax alacaktım 52 k ya bu daha ucuz olmuş öneriniz nedir ? 1777039941 birde bizim şirkette ki bilgi işlem çalışanına sordum anakartın hangi marka ise ondan almak daha iyi olur dedi doğruluğu var mıdır ?
  5. X

Hocam tercihimi 5070ti'dan yana kullanacağım tam colorful alacakken vatanın yaptığı indirim geldi ventus 3x oc 50 k mantıklı olabilir mi ? 1777039397 @kyemre058 hocam sende destek olur musun ? Bu arada diğer bileşenlerin hepsini sipariş verdim tekrar teşekkür ederim. 1777039713 birde bizim...
  6. X

🔥İndirim Vatan bilgisayar anakart indirimleri

Daha bu sabah b850 tomahawk max aldım 14 k ya amazondan iptal edip buradan 12 k ya aldım :D teşekkürler.
  7. X

Geleceğe yönelik hangisi daha iyi olabilir ve şuanda hangisi parasının karşılığını veriyor, daha uzun ömürlü olur bir üst model gelince eskimez vs.
  8. X

Bu ekran kartı için bir kaynak önere bilir misiniz kararsızlığımı giderecek ?
  9. X

Hocam bu ekran kartını işlemciyi yakma muhabbeti var tomahawk'ın doğruluğu var mıdır ?
  10. X

Teşekkür ederim ikinize de @kyemre058 ve @fernweh ekran kartı için halen kararsızım ne yapacağım diye :D Arada 5080'e de kafam gidiyor :D. Bu kasa ve sıvı soğutma için ne diyorsunuz veya önerebileceğiniz kaynaklar var mı ? Akvaryum kasa düşündüm şık ve güzel duruyor ama masanın üstüne...
  11. X

Hocam cevabın için teşekkürler, tamamen sıfır olsun istediğim için ikinci el bakmadım artı olarak ram için param güvendeyi nedense tercih etmiyorlar bundan dolayı da çok üzerine düşmek istemedim
  12. X

Yeni Pc Alicam İyisiyle Kötüsüyle Tüm Yorumlara Açığım

Bende çok bilgili değilim fakat bilgisayar toplarken bende bazı sorular soruyorum benim konuyu incelersen belki parçalar hakkında bilgi edinebilirsin. Ama benim araştırmalarıma göre 10-20 daha fazla verip daha iyi bir işlemci ve anakart alabilirsin gibi toplama olur dersen
  13. X

Merhabalar, Akşam yapmış olduğum araştırmalar sonucu biraz daha kafama bir şeyler oturmuş durumda, listem şu şekilde ; CPU : https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-9800x3d-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,812013733.html ANAKART ...
  14. X

Teşekküler hocam, üsteki takıldığım nokta hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ?
  15. X

Hocam normalde 9950x3d ve 5070ti düşünüyordum fakat kullanıma bağlı olarak 9800x3d yeterli olabileceği anlatıldı bende araştırmaya başladım çift ccd vs konusundan dolayı acaba beni 9800 kurtarır mı diye düşündüm oradan kısar kalan paraylada ram ve gpu ya daha üst model alırım diye düşünerek...
Geri