Aynen hocam bende bu gelişmeyi görünce fazla hoşuma gitti yaşı benden büyük birilerine söyleyince anıları güzel olmadığı için çok artıyor ödeyemiyorsun...
Hocam siz ne zaman aldınız kyk kredisini sanırım artık aldığınız krediyi direkt o parayla ödüyorsunuz yani toplam 100 aldıysanız 100 ödüyorsunuz faiz vs...
Kendi şehrimde üniversite okuyorum böyle bir paraya ihtiyacım yok ama okul bittikten 2 yıl sonra ödemeye başlayacak olmak ve ödeyeceğim zamanda faizsiz ve...
Hocam yaş çok genç o yüzden ne biliyim vergisel bir problem olur mu diye çok korkuyorum para kaldı kripto hesabında haftalardır duruyor düşünüyorum napsam...
Yaş 19 kriptodan bir miktar para kazandım vergilendirmesi falan her yerde farklı farklı şeyler yazıyor kriptodan para çekersek vergi ödemek zorunda kalır...
Yok ki o zaman abi bulamıyorum yabancıya kayıyorum aylık 600 700e çıkıyor fiyat Türk firmalarda 200-300 liralık şeyler var ama yok yani hiçbir firma yok...
Kimsenin oynamayacağı bir minecraft sunucusu sırf plugindir plugin paketlerini öğrenmektir adına olacak yani o kadar güçlü olmasına gerek yok ondan dolayı...
Yabancı firmadan kiralamak pahalı olur diye hiç düşünmedim o tarafı Türk tarafını o yüzden istiyorum ama hangi firmaya baksam garanti onlarca kötü yorum var...