hardentyson isimli üyenin son içerikleri

1. hardentyson

Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Kulaklık Alınır mı ?

Aldım hocam valla ya umarım bir sorun çıkmaz
  2. hardentyson

Sebebi daha iyi ses mi yoksa dip ses yok etmek mi
  3. hardentyson

Razerda çok diyorlar ses kalitesi anlamında hocam çok arada kaldım cloud3s yorumları bu kadar arada olunca
  4. hardentyson

O ilk geldiğinde ses kalitesi kötüydü sonra çözdüm falan çok diyen var o yüzden korkuyorum eğer ben çözemessem bir sorun çıkarsa diye
  5. hardentyson

Öneri Kulaküstü Kulaklık Önerisi

8bin'e kadar çıkabilirim hocam
  6. hardentyson

Öneri Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Hyperx Cloud 3s Wireless alacaktım ama aşırı fazla olumsuz yorum var ne diyorsunuz aynı fiyata veya biraz daha fazlasına daha iyi bir şey alabilir miyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. hardentyson

Fifine K688 Alınır mı ?

https://fifineturkiye.com/products/fifine-k688-xlr-usb-hibrit-dinamik-studyo-podcast-ve-yayin-mikrofonu
  8. hardentyson

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-hyperx-cloud-iii-s-wireless-kablosuz-oyuncu-kulakligi-siyah-1248403.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.10.5
  9. hardentyson

Baya eski gamepower kulaklık kullanıyorum yeni bir kulaklığa geçiyorsam en iyisine geçiyim dedim. Bu yılda 6500'e alınır mı ?
  10. hardentyson

Fifine K688 Alınır mı ?

Herhangi kötü bir düşünce göremedim tamamen çok iyi hazırlanmış bir marketing mi yoksa gerçekten öyle mi tam karar veremedim o yüzden size sormak istedim. Birde alırsam Fifine'ın kendi sitesinden mi almalıyım yoksa mediamark'tada var fifine'ın kendi sitesi garanti veriyor sanırım mediamarkta o...
  11. hardentyson

Cs2 İtemi Sattım Kripto Para Vergi

Hocam direk bende bankaya gelse kimden geldiği belli item sattım da kriptodan çekeceğim diye şüphe ettim
  12. hardentyson

Cs2 İtemi Sattım Vergi Öder Miyim

Tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  13. hardentyson

Cs2 İtemi Sattım Vergi Öder Miyim

Geçtiğimiz hafta bir Cs2 sitesine 10.000 TL’ye yakın fiyatı olan cs2 eşyalarımı sattım tüm parayı da kripto olarak çektim para şu an kripto hesabımda(binance) bunu banka kartıma cekersem herhangi bir vergiyle veya bir soruyla karşılaşır mıyım
  14. hardentyson

Cs2 İtemi Sattım Kripto Para Vergi

Bir sitede cs2 itemlerimi sattım ve kripto olarak çektim yaklaşık değeri 10.000 TL bunu banka kartıma çekerken herhangi bir sorun yaşar mıyım vergi problemi ile karşılaşır mıyım?
  15. hardentyson

YouTube Adsense Bağkur Borcu

Çok teşekkür ederim cevaplar için
Geri