hardentyson isimli üyenin son içerikleri

1. hardentyson

IOMMU ve DMA ne demek faceit bios ayarı

Faceit dma açmalısın diye bir uyarı verdi ve IOMMU ve 2 tane DMA ayarı vardı enabled yaptım çalıştı bunlar bir sorun yaratır mı ne oluyor biostan açtım
  2. hardentyson

Papara tarzı Kart önerisi

Selamlar internet alışverişleri için ana kartım yerine böyle papara tarzı bir kart alıp ana hesabımdan o hesaba aktarıp orada harcamak istiyorum papara sanırım kapanmış olaylar olmuş alternatifi var mıdır önerir misiniz
  3. hardentyson

Yardım 10-12.000 Manyetik switch klavye önerisi

https://wraithesports.com/products/nuphy-bh65-klavye-manyetik-switch-he bide bu var bu attığım ikisi benim görüntüsünü beğendiğim klavyeler o yüzden atıyorum teknik açıdan bilgim yok haberin olsun
  4. hardentyson

Yardım 10-12.000 Manyetik switch klavye önerisi

https://wraithesports.com/products/wobkey-rainy-75-mekanik-klavye?gad_source=1&gad_campaignid=21172404917&gbraid=0AAAAABZqzC9Yd0oDSYSAX4X8yIbYXu9AH&gclid=Cj0KCQiAosrJBhD0ARIsAHebCNpTPXYXGIQE4qD0OL2ITJrj15MdUg7r9csVXDBAaW5Ly8GOdoOHWSQaAiuhEALw_wcB
  5. hardentyson

En İyi İşlemci Hangisi

Cevap için teşekkürler hocam
  6. hardentyson

En İyi İşlemci Hangisi

Hocam gerçekten bilgim olmadığından soruyorum neden
  7. hardentyson

En İyi İşlemci Hangisi

Ryzen 7 9800x3d +%3 gözüküyor gaming kısmındada aynı oranda daha iyi gözüküyor. Ne kadar bunlara bakmak doğru mu bilmesemde sanırım burda ryzen 7 9800x3d'yi %3 daha iyi olarak gösteriyor
  8. hardentyson

En İyi İşlemci Hangisi

Sınırsız
  9. hardentyson

En İyi İşlemci Hangisi

Aktif satın alınabilecek ve oyunlarda en iyi performansı verecek maksimum işlemci nedir ?
  10. hardentyson

2K monitörde 1080p video ve oyun nasıldır?

Şunu bir türlü düzgün yazamadım onu okuyun sonra şu şekilde toparlayarak yazıyım. Çözünürlük 2k iken video izlerken herhangi bir sıkıntı yok 1080p bir videoyu tam ekran yaptığınızda nasıl 1080p bir monitoru olan video izlerken videoyu 720p 480p yaptığında kalitesizleşiyorsa öyle bir...
  11. hardentyson

Videolarda , bahsettiğim şeyler olmuyor hafif bulanıklık veya keskinliğin azalması vs yok. 27' benim ekran 1080p bir videoyu full ekran yapınca tabii nasıl 1080p bir monitorde 720 veya 480p biraz kalitesiz gözüküyorsa aynısı burda yaşanıyor. Videolarda o kadar keskinlik kaybıdır bulanıklıktır...
  12. hardentyson

Bilgisayarda durduk yere internet kesiliyor (ethernet)

Kabloyu içeri doğru iyice kuvvet ver bastır
  13. hardentyson

Hocam oyunlarda düşük çözünürlük rahatsız etmiyor 4:3 1024x768 oynuyorum bende oyunlarda o kadar göz dikkat çekmiyor ama masaüstünde video izlerken (2k monitorum var bende 1920x1080 kullandım bir vakit) keskinlik kayboluyor sanki görüntünün üstüne hafif bulanıklık atılmış görüntüdeki keskinlik...
  14. hardentyson

Dümdüz Masa İstiyorum

Hocam maksimum vereceğim bütçe 7000 lira olduğu için oraya o şekilde girdim illa 7000 liraya alacağım 7000liradan 1 lira aşağısı olursa almam demiyorum :D 7000 liraya kadar önerilere açığım anlamında yazdım biraz daha açık yazmam gerekirdi kusura bakmayın
  15. hardentyson

Dümdüz Masa İstiyorum

Hocam tanıdık veya yakın marangoz olmadığı için biraz tereddütlüyüm ama herkes önerdi ölçüleri alsam birde kafandakini çizip göstersem şuan ki fiyatla ne kadar tutar bir fikriniz var mı kalınlık 70 uzunluğu 140 olacak
Geri