Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 4g

142ye geldi 2 tane cektim

Hocam merhaba laptop için alacağım sizce uygun mu? (İ7 1235U İrix Xe Graphics) Ve işlemciyle ekran kartı için kullanacağız öyle değil mi, bilgili birine benziyorsunuz o yüzden size sordum.
Notebook için termal macun alacaksınız PTM olan macunlara bakmanız gerekir. Zorda kalınırsa sürebilirsiniz ama en geç 1 ay sonra eski sıcaklıklarına döner.

Son düzenleme:
Neden konu uygun termal macun olunca forumda ilgi görüyor
Donanım arşivi kanalı sistem toplama ile ön plana çıkıyor değil mi? Forumdaki kullanıcılar da sistemler üzerine takılıyor genelde. Neden gördüğü açık değil mi?

Son düzenleme:
teşekkrüler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 7 7800x3d için Alınır mı? thermal grizzly kryoanut alicaktim ama guvenilir saticida bulamadim onu. Sizce bunu alip geçsemmi çok fark varmi aralarinda
9800x3d de kullanıyorum sorun yok alabilirsin thermal grizzly kryoanut ile kıyaslamalarına bakdım aynı degerleri veriyorlar

350 TL'ye sipariş vermiştim 2 gün önce tüh ! Kargom geldi bile. Ama iyi indirimmiş görsem buradan alırdım. Masaüstülerde maccun 2 3 sene değişmese de olur düzgün sürülmüşse ama laptoplarda 1 2 yılda 1 değiştirin.

Özellikle termal olunca daha bi ilgi çekiyor
Fiyatı diğer teknolojik ürünlere göre uygun olduğundan ilgi çekiyor. İşlemci, ekran kartı, laptop derken bir çok teknolojik alette kullanılabiliyor. Bakım yapacak kişilerinde ihtiyacı oluyor. Temizlerken macunları da yenileyeyim diyebiliyor. Birden fazla kullanılabiliyor ve yıllarca saklanabiliyor olması da cezbediyor. Çok böyle sebep mevcut.

Geri