Furkan²
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,513
Bilgin olmayan konularda ahkam kesme tüm masrafları karşılıyorlar.global desteği sana 30 40 bin lira gümrük müşaviri parasını ödeyecek mi?
Bilgin olmayan konularda ahkam kesme tüm masrafları karşılıyorlar.global desteği sana 30 40 bin lira gümrük müşaviri parasını ödeyecek mi?
tamamdır. karşıladıklarına dair bir örnek atar mısın?Bilgin olmayan konularda ahkam kesme tüm masrafları karşılıyorlar.
Kardeşim bana inanmıyorsan Global'den mail atıp teyit edebilirsin şimdi seni ikna etmek için efor mu sarf edicem, olanı söylüyoruz ama kendi haksız çıktı ya kulp bulacak.tamamdır. karşıladıklarına dair bir örnek atar mısın?
türkiyede global garantilerden gelen ürünü gümrük vergisi yüzünden alamayan tonla insan var bu forumda yeşil forumda konular dolu çok bilmeyin benceKardeşim bana inanmıyorsan Global'den mail atıp teyit edebilirsin şimdi seni ikna etmek için efor mu sarf edicem, olanı söylüyoruz ama kendi haksız çıktı ya kulp bulacak.
Canım ben internet kafe işletiyorum öyle 1-2 ürün alan biri değilim burada yurtdışından benden çok ürün söyleyen adam illaki vardır ama biz de bu işin içindeyiz biliyoruz kendi yaşadıklarımızı paylaşıyoruz ama sen inanmıyorsan inanma keyfin bilir bananetürkiyede global garantilerden gelen ürünü gümrük vergisi yüzünden alamayan tonla insan var bu forumda yeşil forumda konular dolu çok bilmeyin bence
hiç sıkıntı yok kesinlikle alınır mining çıkması kasa fanlı rx 570 4gb yedek kartım ve 13400fle 1 aydır kullanıyorum rdr2 2k orta full ayarlarda fsryle 45-55 fps alıyorum.arkadaşlar 3060ti ekran kartımla bir anlık gaza gelip aldım sizce iptal edebilirsem ediyim mi ? ekran kartım 2k kaldırmaz gibi![]()
tamamdır int kafeci abiCanım ben internet kafe işletiyorum öyle 1-2 ürün alan biri değilim burada yurtdışından benden çok ürün söyleyen adam illaki vardır ama biz de bu işin içindeyiz biliyoruz kendi yaşadıklarımızı paylaşıyoruz ama sen inanmıyorsan inanma keyfin bilir banane