🔥İndirim Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz 6999 TL

tamamdır. karşıladıklarına dair bir örnek atar mısın?
Kardeşim bana inanmıyorsan Global'den mail atıp teyit edebilirsin şimdi seni ikna etmek için efor mu sarf edicem, olanı söylüyoruz ama kendi haksız çıktı ya kulp bulacak.

Kardeşim bana inanmıyorsan Global'den mail atıp teyit edebilirsin şimdi seni ikna etmek için efor mu sarf edicem, olanı söylüyoruz ama kendi haksız çıktı ya kulp bulacak.
türkiyede global garantilerden gelen ürünü gümrük vergisi yüzünden alamayan tonla insan var bu forumda yeşil forumda konular dolu çok bilmeyin bence

türkiyede global garantilerden gelen ürünü gümrük vergisi yüzünden alamayan tonla insan var bu forumda yeşil forumda konular dolu çok bilmeyin bence
Canım ben internet kafe işletiyorum öyle 1-2 ürün alan biri değilim burada yurtdışından benden çok ürün söyleyen adam illaki vardır ama biz de bu işin içindeyiz biliyoruz kendi yaşadıklarımızı paylaşıyoruz ama sen inanmıyorsan inanma keyfin bilir banane

arkadaşlar 3060ti ekran kartımla bir anlık gaza gelip aldım sizce iptal edebilirsem ediyim mi ? ekran kartım 2k kaldırmaz gibi :cry:
hiç sıkıntı yok kesinlikle alınır mining çıkması kasa fanlı rx 570 4gb yedek kartım ve 13400fle 1 aydır kullanıyorum rdr2 2k orta full ayarlarda fsryle 45-55 fps alıyorum.

Canım ben internet kafe işletiyorum öyle 1-2 ürün alan biri değilim burada yurtdışından benden çok ürün söyleyen adam illaki vardır ama biz de bu işin içindeyiz biliyoruz kendi yaşadıklarımızı paylaşıyoruz ama sen inanmıyorsan inanma keyfin bilir banane
tamamdır int kafeci abi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,281
Üyeler
173,791
Son üye
erhanaydn0
Geri