2K açısından güzel bir fark olur mu peki?Hissedersin diye düşünüyorum
2K açısından güzel bir fark olur mu peki?Hissedersin diye düşünüyorum
Bir kaç program ayarı ile daha da mükemmel kaliteye geliyor forumdan bir arkadaş ayarlanmıştı bana 8 bitten 10 bite çıkmıştı diye hatırlıyorum2K açısından güzel bir fark olur mu peki?
İnternette 8 bit diyor yeni versiyonu 10 bit diyorBir kaç program ayarı ile daha da mükemmel kaliteye geliyor forumdan bir arkadaş ayarlanmıştı bana 8 bitten 10 bite çıkmıştı diye hatırlıyorum
İnternette 8 bit diyor yeni versiyonu 10 bit diyor
8 bit 10 bit farkı ne oluyor?Valla 8 bit sanırım satılanlar emin değilim
normal fiyatı bu zaten8k olmuş hala alınır mı
Bugün mağazadan teslim almaya gittim. Çalışan bile şaşkın. İlk defa iziyco ile alanlar üstüne kampanya filan epey ucuza aldığımızı duyunca şaşırdı8k olmuş hala alınır mı
Hocam 6kya direkt alırdım da geç gördüm konuyu. Nasip değilmiş. Hayırlı olsun size de.Bugün mağazadan teslim almaya gittim. Çalışan bile şaşkın. İlk defa iziyco ile alanlar üstüne kampanya filan epey ucuza aldığımızı duyunca şaşırdı
6 tane teslimat bekleyen monitörler vardı. Normalde 8K ya N11 üzerinden vade farksız taksit ile alacaktım. Böyle tek çekim aldım ve tavsiye ederim.
6k iyi fiyattı bee bende düşünüyordum almayı aynen öyle nasip bakalım belki düşer tekrardanHocam 6kya direkt alırdım da geç gördüm konuyu. Nasip değilmiş. Hayırlı olsun size de.
Düşerse beklemeden alın geçin. Bir tayfa var konulara gelip alınmaz edilmez diyip o sırada arka planda satın alıyor.6k iyi fiyattı bee bende düşünüyordum almayı aynen öyle nasip bakalım belki düşer tekrardan
Daha bu fiyata düşeceğini sanmıyorum. Bu saatten sonra ölü pikselsiz Lenovo r27qe aranır.Düşerse beklemeden alın geçin. Bir tayfa var konulara gelip alınmaz edilmez diyip o sırada arka planda satın alıyor.Al SAT sayfasından önce çekin stoğu mis gibi monitör. Fiyat sıcacık fırsat
![]()
Düşeceğini sanmıyorum ama umarım düşer düşerse çekeceğim bu fiyata 2k pivotlu monitör hayal zatenDüşerse beklemeden alın geçin. Bir tayfa var konulara gelip alınmaz edilmez diyip o sırada arka planda satın alıyor.Al SAT sayfasından önce çekin stoğu mis gibi monitör. Fiyat sıcacık fırsat
![]()