Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Squelcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut
Merhaba arkadaşlar,

Ben de 3 ekimde ürünü almıştım iptal edilmişti. Ertesi gün THHye başvurdum, geçen hafta kabul kararı verildi henüz kesinleşmeden hepsiburadaya başvurdum. Müşteri hizmetleri aradı ürünü göndermeyeceklerini söyledi. Birkaç gün sonra kendileri talep oluşturup yeniden aradılar kararı kabul ettiklerini ve kupon tanımladıklarını söylediler ürünü bugün 4.299 TLden satın aldım bilginiz olsun.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Y K
Merhaba arkadaşlar,

Ben de 3 ekimde ürünü almıştım iptal edilmişti. Ertesi gün THHye başvurdum, geçen hafta kabul kararı verildi henüz kesinleşmeden hepsiburadaya başvurdum. Müşteri hizmetleri aradı ürünü göndermeyeceklerini söyledi. Birkaç gün sonra kendileri talep oluşturup yeniden aradılar kararı kabul ettiklerini ve kupon tanımladıklarını söylediler ürünü bugün 4.299 TLden satın aldım bilginiz olsun.

Hayırlı olsun, olması gereken bu, ya hiç satmayacaksın reklam yapmak için. Ya da paşa paşa ödeyeceksin.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,718
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Merhaba arkadaşlar,

Ben de başvurdum bekliyorum THH kararını

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Benimki de halen savunması geldi aşamasında

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
burak
Merhaba arkadaşlar,

şaka gibi ya aynı olaydan muhtemelen aynı savunmayı verdik bize ret verdiler

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Benim 1 sene sürmüştü :D Beklemek daha mı avantajlı acaba nası olsa artacak fiyatlar maaşlar falan
Yıl sonuna kadar çıkar diye ümit ediyorum ama thh dekilerin insiyatifinde her şey bakalım bu kadar bekleyip hem de haklı iken red yemek çok kötü olur

EmreDur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre
Ben haklı bulundum savunma bile göndermediler herkese farklı davranıyorlar anlamadım

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Y K
ben de aradım kaymakamlığı, bilir kişi atanırsa ulaşırlar size, atanmaz ise 4 aydan aşağı cevap gelmez diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Hakan Arman
Benim 1 sene sürmüştü :D Beklemek daha mı avantajlı acaba nası olsa artacak fiyatlar maaşlar falan
1 sene sürmez hocam thh kararları en geç 6 ay içinde karara bağlanmak zorunda eğer 6 ay dolduysa basvurduğunuz heyetle görüşün. Hatta bazı ilçelerde bu süre en fazla 3 ay.

AÇIKLAMALAR
1- Müracaatlar, başvuru tarih ve sırasına göre en geç üç ay içinde hakem heyetince görüşülür ve karar bağlanır.
2- Kararlar alındığı tarihten itibaren 5 gün içinde taraflara yazılı olarak bildirilir

Top Bottom