o ekranın resmini atabilir misinBende yok hocam 18 gün oldu karara bağlanalı
o ekranın resmini atabilir misinBende yok hocam 18 gün oldu karara bağlanalı
o ekranın resmini atabilir misin
Eyvallah hocam davayı kazanmışım bakalım nolcaktelefonu yan çevir o tarihçenin yanında karar formu var @Müconun Köftesi
ee senin 15 gün de dolmuş yaz bakalım hepsiburadayaEyvallah hocam davayı kazanmışım bakalım nolcak
karar formunu paylaşırsanız biz de mahkemeye itiraz edelimEyvallah hocam davayı kazanmışım bakalım nolcak
Karar formunda 25i yazıyor sistemde 18i yazıyoree senin 15 gün de dolmuş yaz bakalım hepsiburadaya
Mesaj otomatik birleştirildi:
karar formunu paylaşırsanız biz de mahkemeye itiraz edelim
Etse nolucak anlık satışını 7k olduğunu gösterdim dilekcedehocam şimdi kazandınız gözüküyorda karşı taraf dava acarsa falan ne olacak. Kazandın mı bitiyor mu itiraz ederler gibi geliyor bence
karar alınan tarihten itibaren 2 hafta süreleri var itiraz için, bir daha olmuyor. Eğer öyleyse git karar formunu hepsiburadaya gönderKarar formunda 25i yazıyor sistemde 18i yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Etse nolucak anlık satışını 7k olduğunu gösterdim dilekcede
Önemli olan kağıtta yazan değil mi hocam kağıtta 25i yazıyor thh sitesinde 18 yazıyorkarar alınan tarihten itibaren 2 hafta süreleri var itiraz için, bir daha olmuyor. Eğer öyleyse git karar formunu hepsiburadaya gönder
Önemli olan kağıtta yazan değil mi hocam kağıtta 25i yazıyor thh sitesinde 18 yazıyorkarar alınan tarihten itibaren 2 hafta süreleri var itiraz için, bir daha olmuyor. Eğer öyleyse git karar formunu hepsiburadaya gönder
Büyük şehirlerde ya da ilçelerde daha geç sonuç çıkıyorSizin kararların hepsi bağlanmış sanırım benim karar hala savunma istendi kısmında