Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Y K
10.10.2024 de başvurdum bende ama halen savunması istendi aşamasında bekliyor.nasip inşallah bizim içinde hayırlısı olur

Bölgesel yoğunluğa bağlı olarak 6 Ay'a kadar sürebiliyormuş, hayırlısı inşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun benimkide gündeme alınmış 15 gündür o kısımda bekliyor yakında açıklanır sanırsam

Eyvallah Hayırlısı sizin için de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Hakan Arman
THH kararı lehime çıktı, bana şekil yapan avukat ağzıyla konuşan cahillere cevabım ektedir.

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun... Bu gibi konularda kanunları haklarını bilmeden yazanlar çok maalesef, onları çok takmayın her zaman hakkınızı arayın. Benim dosya hala bekliyor sanırım seninle aynı zamanda başvuru yapmıştım umarım benimki de sıra sürede işleme alınır. Teslim konusunda da gelişmeler olduğunda forumdan bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

MegaWolt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
THH kararı lehime çıktı, bana şekil yapan avukat ağzıyla konuşan cahillere cevabım ektedir.

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun. Benim de 2 ocaktan beri gündeme alındı görünüyordu, bugün baktım karar lehime çıkmış ama karar tarihi 15 ocak görünüyor. Eve henüz tebligat gelmedi.

İlginç kısım ise karar kısmında 4299-TL yerine 1299-TL bedel ödenmesi diye yazmışlar. Aslında bu tür tutarların yazıyla yapılması lazım, her zaman yazı esastır yoksa böyle raportör hataları olabilir. Buna takılmıyorum ama iletişime geçip monitörü alacağım. Evdeki FHD 27" monitörü satarım artık 2K ya terfi etmiş olurum.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    214.9 KB · Hit: 47

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hayırlı olsun umarım bizimkilerde bir an önce karara çıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Halit Ak
hayirli olsun, kafamda bir soru belirdi, bu monitorde olu piksel cikabiliyor, iade/yeni siparis ile 6799 dan temiz urun aldik biz, siz de nasil olacak merak ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Klavye
hayirli olsun, kafamda bir soru belirdi, bu monitorde olu piksel cikabiliyor, iade/yeni siparis ile 6799 dan temiz urun aldik biz, siz de nasil olacak merak ettim
Hem yanlış fiyat verip sonra ayıp ürün gönderirlerse bir daha şikayet ederiz artık ne alırız karşılığında görecez

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Y K

Eyvallah, bu paradan alıyoruz diye kusurlu ürün gönderirlerse değişim talep ederiz, vırt zırt derlerse ben 1 sene de olsa beklerim. Hakkımı her zaman ararım. Şeriatın kestiği parmak acımaz misali, hatalarından ders çıkarsınlar o zaman da o fiyattan yazmasınlar. Bunların amacı reklam yapmak, büyük firmalar bir ürünle zarar etmez ama reklam yapmaya böyle "hata yaptık"a sığınarak devam ederler. Hata falan yaptıkları yok, bizi burada biliyorlar, böyle yapmaya da devam edecekler. Bu süre zarfında hakkını arayan olursa, hakkını alacaktır.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Y K

MegaWolt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Işık sızması vs var demişler monitör için incelemelerde ama ips panellerde kabul edilebilir bir durum ki ben incelemelerde gördüğümü kendi monitörümde tekrar bakayım dedim benimki çok daha kötüymüş o konuda.
Hepsiburada'dan dönüş bekliyorum bakalım.

Top Bottom